Ερυθρόλευκος θρίαμβος στο ντέρμπι!

Σε εύκολη υπόθεση μετέτρεψε νωρίς νωρίς ο Ολυμπιακός το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο Καραϊσκάκη, αφού επικράτησε με 3-0 και ξέφυγε πλέον 7 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα τίτλου.

581f84111dc524fb1f8b46c7

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και δεν άφησαν περιθώρια στους πράσινους. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Αλμπέρτο Μποτία ο οποίος πήρε την κεφαλιά από κόρνερ του Φορτούνη και έκανε το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ελιονούσι διπλασίασε τα τέρματα των ερυθρολεύκων. Ο Φορτούνης έδωσε τη μπάλα στον Σεμπά στα αριστερά, εκείνος έβγαλε την παράλληλη πάσα στο Ελιονούσι, ο Στιλ άργησε να βγει και ο Νορβηγός έκανε το 2-0.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να κυριαρχεί και 1 λεπτό πριν λήξει το ημίχρονο έκανε το 3-0 όταν ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Ιντέγε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης αλλά είχε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ όταν στο 60 κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Μποτία πάνω στον Βιγιαφάνιες. Ο Λεντέσμα ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ με το σκορ να μένει στο 3-0 μέχρι το τέλος και τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει μια εμφατική νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο. 

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ισν

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η οργάνωση ανάρτησε σημαίες της Παλαιστίνης στο κτίριο όπου Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διεθνές συνέδριο για…