Η Σερένα Γουίλιαμς έγραψε ιστορία και πανηγύρισε έξαλλα! (βίντεο)

Η Αμερικανίδα τενίστρια κατέκτησε για 7η φορά το Γουίμπλετον και έφτασε την Στέφι Γκραφ στην πρώτη θέση όλων των εποχών, αφού πλέον κατέχει 22 Grand Slam.

578130561dc52400168b4670

Η Σερένα Γουίλιαμς, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε στον τελικό του Γουίμπλεντον με 2-0 (7-5, 6-3) την Γερμανίδα Αντζελίκ Κέρμπερ. Έτσι, κατάκτησε για έβδομη φορά το τουρνουά φτάνοντας την Στέφι Γκραφ στην πρώτη θέση όλων των εποχών με 22 Grand Slam τίτλους στο επαγγελματικό τένις.

Μάλιστα, η Γουίλιαμς θα έχει την ευκαιρία να την ξεπεράσει αν κατακτήσει το Open των ΗΠΑ και θα μείνει μόνη πρώτη στην ιστορία του επαγγελματικού τέννις.

Η Γουίλιαμς ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά η Κέρμπερ κατόρθωσε να κρατήσει το σερβίς της ως το εις βάρος της 5-6, όταν και σέρβιρε για να στείλει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Η Αμερικανίδα, όμως, βρήκε την ευκαιρία που αναζητούσε και με έναν καταπληκτικό winner έκανε το 1-0 κερδίζοντας το πρώτο σετ με 7-5.

H Κέρμπερ δυσκόλεψε και στο δεύτερο σετ την Σερένα, κράτησε το σερβίς της και είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με 4-3, αλλά η αντίπαλός της τελικά αντιστάθηκε παίρνοντας το σετ.

Από εκεί και πέρα, η Σερένα δεν δυσκολεύτηκε και αφού έφτασε σε πλεονέκτημα τριών Championship πόντων έκανε δικό της το τρόπαιο του Γουίμπλεντον.

Μετά τον τελευταίο πόντο η Αμερικανίδα τενίστρια ξάπλωσε στο γρασίδι και γνώρισε την αποθέωση από τους θεατές.


Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…

Ρωσία: Έκρηξη σε στρατιωτική ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης – Αναφορές για τραυματίες (video)

ρψσια

Ρωσία: Έκρηξη σε στρατιωτική ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης – Αναφορές για τραυματίες (video)

Πληροφορίες από ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δυο από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση.