Newsroom

Newsroom

Παπακωνσταντίνου: "Η κυβέρνηση ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης σας"

Για νηφαλιότητα, ψυχραιμία, ευαισθησία, για αίσθηση ευθύνης αλλά και για ανάγκη ενότητας και συλλογικότητας μίλησε ο Γιώργος Παπακωσταντίνου στην Βουλή.…

kon

Για νηφαλιότητα, ψυχραιμία, ευαισθησία, για αίσθηση ευθύνης αλλά και για ανάγκη ενότητας και συλλογικότητας μίλησε ο Γιώργος Παπακωσταντίνου στην Βουλή.

«Νηφαλιότητα, ψυχραιμία, ευαισθησία γι αυτά που περνάει ο απλός πολίτης, αίσθηση ευθύνης και ανάγκη ενότητας αυτά χρειάζεται η Ελλάδα και όχι μικροπολιτικές πολιτικές και περιχαράκωση από στενά συμφέροντα. Έχω επανειλημμένα μιλήσει από αυτό το βήμα για την πορεία αυτής της χώρας… η Ελλάδα έφτασε στο χείλος του γκρεμού. Κοίταξε κάτω και έκανε ένα βήμα πίσω» είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και συνέχισε μιλώντας για όσα κατάφερε η κυβέρνηση: «Πετύχαμε πρωτόγνωρες αλλαγές, πετύχαμε μία πρωτόγνωρη μείωση του ελλείμματος κατά 5 μονάδες, και κρατήσαμε τον κόσμο σε ύφεση. Σε όλη αυτή την περίοδο η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στήριξε αποφάσεις που πολλές δυσκόλεψαν τη συνείδηση όλων μας. Στήριξε νομοσχέδια που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα φέρναμε αλλά και αλλαγές. Απέναντι είχαμε μία συντεταγμένη αντιπολίτευση η οποία συμφωνούσε στα εύκολα και διαφωνούσε σε ότι ήταν δύσκολο».

Και κατέληξε λέγοντας πως στόχος είναι ένα διαφορετικό σχήμα ευρύτερων δυνάμεων και γι αυτό το λόγο η κυβέρνηση ζητάει τη ψήφο εμπιστοσύνης: «Είμαστε ενώπιος ενωπίω, ο καθένας με τη συνείδηση του, με την ιστορία που κουβαλάει και τις προσπάθειες που έχει καταβάλει, στη νέα περίοδο που ξεκινάει… Η κυβέρνηση ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης σας»

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…