Newsroom

Newsroom

Σπάστε τα όλα στο''Δωμάτιο θυμού''

Μία πρωτότυπη λύση για όσους διακατέχονται από έντονα συναισθήματα οργής και θυμού προσφέρει η Donna Alexander, ιδιοκτήτρια του ‘’Δωματίου Θυμού’’.…

Μία πρωτότυπη λύση για όσους διακατέχονται από έντονα συναισθήματα οργής και θυμού προσφέρει η Donna Alexander, ιδιοκτήτρια του ‘’Δωματίου Θυμού’’. Το δωμάτιο αυτό είναι ένας ειδικός διαμορφωμένος χώρος στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι χρησιμοποιώντας ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, μπορούν να σπάνε ό,τι βρουν μπροστά τους χωρίς τις δυσάρεστες συνέπειες του νόμου. ”Δεν πρόκειται για μορφή πνευματικής βοήθειας, δεν αγγίζει την ιατρική επιστήμη και σε καμία περίπτωση δεν την αντικαθιστά”, αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ιδιόμορφης αυτής επιχείρησης.
”Μόνο με 25 δολάρια ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να βρεθεί σε μία προσομοίωση πραγματικού δωματίου και για πέντε λεπτά να σπάσει ό,τι βρει μπροστά του”, δηλώνει η ιδιοκτήτρια. ”Δεν υπάρχει φόβος τραυματισμών, καθώς η προστατευτική στολή, τα πλαστικά γυαλιά και το καπέλο είναι αρωγοί μίας αδιάκοπης διαδικασίας καταστροφής” συμπληρώνει η ίδια. Όσον αφορά τους ενδεχόμενους κινδύνους για τραυματισμούς των πελατών από τα θραύσματα, έχει προβλεφθεί η ενδυμασία με ειδική στολή αλλά και γυαλιά.


Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…