Δεν "μασάει" η Μέρκελ από τις απειλές του Ερντογάν

Η Άνγκελα Μέρκελ τόνισε ότι η συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ενωσης και Τουρκίας θα προχωρήσει όπως έχει προγραμματιστεί, απαντώντας στις απειλές της Αγκυρας για «πάγωμα» μέχρι να αρθούν οι περιορισμοί της βίζας για τους Τούρκους.

5745ed161dc524b43b8b47a6

Η Καγκελάριος σημείωσε ότι δεν ανησυχεί για το μέλλον της συμφωνίας, παρότι αυξάνονται οι εντάσεις μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας για συγκεκριμένους όρους της. Λίγο μετά από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της, η Μέρκελ δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι η συμφωνία θα προχωρήσει κανονικά όπως έχει προγραμματιστεί.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την πλήρη εφαρμογή της. «Σε κάθε περίπτωση, είμαστε στη σωστή σελίδα σε ό,τι αφορά τις ρυθμίσεις μας», είπε.

Να σημειωθεί ότι χθες Τρίτη, ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως η Άγκυρα «παγώνει» τη συμφωνία, μέχρι να προχωρήσει το αίτημα της Τουρκίας για κατάργηση της βίζας, ενώ τόνισε ότι ακόμη δεν έχουν εκταμιευθεί τα 6 δισ. που είχε υποσχεθεί η ΕΕ στη χώρα του, για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…