Newsroom

Newsroom

Το παρασκήνιο της selfie με τον αεροπειρατή της πτήσης της Egypt Air

Τι να συμβαίνει άραγε στο μυαλό ενός ομήρου αεροπειρατείας που βγάζει… selfie με τον αεροπειρατή μέσα στο αεροπλάνο;

56fb80871dc524536c8b4e03

Η φωτογραφία του 26χρονου Μπεν Ίνες, που ήταν ανάμεσα στους ομήρους της χθεσινής αεροπειρατείας σε αεροσκάφος της Egypt Air που προσγειώθηκε εκτάκτως στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, στην οποία φαίνεται να χαμογελά δίπλα στον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για την αεροπειρατεία έκανε χθες το γύρο του κόσμου, και μιλώντας στη Sun ο Ίνες εξήγησε το σκεπτικό του.


Όπως ανέφερε, ο λόγος που τράβηξε αυτή τη selfie ήταν για να δει από κοντά εάν τα εκρηκτικά με τα οποία υποστήριζε ότι είχε ζωστεί ο αεροπειρατής ήταν αληθινά. «Υπέθεσα ότι αν η βόμβα του ήταν πραγματική δεν είχα τίποτα να χάσω, όπως και να ‘χει», εξήγησε.

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί το έκανα, απλά πήρα ένα ρίσκο, ενώ προσπαθούσα να παραμείνω χαρούμενος παρά τις αντιξοότητες. Υπέθεσα ότι αν η βόμβα ήταν αληθινή, δεν είχα τίποτα να χάσω και έτσι άρπαξα την ευκαιρία να έχω μια πιο κοντινή ματιά», δήλωσε ακόμα, και κατόπιν διηγήθηκε το… παρασκήνιο της φωτογραφίας:

«Ζήτησα από ένα μέλος του πληρώματος να κάνει τη μετάφραση για εμένα και να τον ρωτήσει αν μπορώ να βγάλω μία selfie μαζί του. Απλά έγνεψε ΟΚ, και έτσι στάθηκα δίπλα του και χαμογέλασα στην κάμερα ενώ η αεροσυνοδός τραβούσε τη φωτογραφία. Πρέπει να είναι η καλύτερη selfie όλων των εποχών».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…