Newsroom

Newsroom

Στο χειρουργείο ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος

Στο χειρουργείο βρίσκεται ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας Μάριος Λώλος. Ο συνάδελφος κάλυπτε χθες την συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος…

Στο χειρουργείο βρίσκεται ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας Μάριος Λώλος. Ο συνάδελφος κάλυπτε χθες την συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος όταν ένας αστυνομικός τον χτύπησε με το γκλοπ στο κεφάλι. Το χτύπημα προκάλεσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ο Μάριος Λώλος μεταφέρθηκε αρχικά στην Κεντρική Κλινική Αθηνών όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του. Το πρωί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία όπου και θα χειρουργηθεί. Νωρίτερα μέλη της ένωσης φωτορεπόρτερ συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου, ο οποίος καταδίκασε την κίνηση του αστυνομικού και τόνισε ότι την υπόθεση την έχει αναλάβει ήδη εισαγγελέας.

Φίλοι και συνάδελφοι του φωτορεπόρτερ μέσω facebook του στέλνουν ευχές για περαστικά, αναρτώντας και φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο ίδιος σε παλιότερες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, σαν την παρακάτω.


Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…