Newsroom

Newsroom

Διαψεύδει ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος το χρηματισμό του από την ΕΥΠ

Οργισμένη είναι η αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή με τους Ανεξάρτητους Ελληνες στην Ήπειρο και δημοσιογράφου, Βασίλη Χήτου με αφορμή σημερινό…

Οργισμένη είναι η αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή με τους Ανεξάρτητους Ελληνες στην Ήπειρο και δημοσιογράφου, Βασίλη Χήτου με αφορμή σημερινό δημοσίευμα που παρουσιάζει τον ίδιο, να έχει έμμισθη σχέση με τη ΕΥΠ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο δημοσιογράφος εμφανίζεται να λαμβάνει τον προηγούμενο Ιανουάριο από τα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ το ποσό των 30.000 ευρώ για «προσφερθείσες υπηρεσίες το 2ο εξάμηνο του 2011». Η εν λόγω εφημερίδα στο δημοσίευμά της έχει και την απόδειξη της υποτιθέμενης πληρωμής, όπου φέρεται να υπογράφει ο δημοσιογράφος ως εισπράξας. «Δεν μπορούν να χτυπήσουν τον Πάνο Καμμένο και χτυπούν εμένα. Είναι πλαστή η απόδειξη που παρουσιάζει η εφημερίδα, και κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο, να με ρωτήσει», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Χήτος και πρόσθεσε: «Αν αποδειχθεί οποιαδήποτε έμμισθη σχέση μου με την ΕΥΠ να δημεύσουν αμέσως την ακίνητη περιουσία μου».
Εντωμεταξύ, με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Χήτος υποστήριξε πως «είχε αντιπαλότητα με την ΕΥΠ εδώ και πολλά χρόνια». Όπως ανέφερε, η μοναδική φορά που επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΥΠ ήταν για να δοθούν διευκρινίσεις για δημοσίευμα της εφημερίδας όπου εργαζόταν τότε.
Από την πλευρά τους οι Ανεξάρητοι Έλληνες χατακτηρίζουν ψευδές το δημοσίευμα της εφημερίδας.


Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…