Newsroom

Newsroom

Αυξημένη η Χριστουγεννιάτικη έξοδος της Αθήνας

Αυξημένη είναι η φετινή έξοδος των εκδρομέων των Χριστουγέννων από την Αθήνα συγκριτικά με πέρυσι, ενώ μειωμένη φαίνεται πως είναι…

Αυξημένη είναι η φετινή έξοδος των εκδρομέων των Χριστουγέννων από την Αθήνα συγκριτικά με πέρυσι, ενώ μειωμένη φαίνεται πως είναι η έξοδος από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 23 του μηνός καταγράφεται αύξηση της τάξεως 36% στην έξοδο για τους Αθηναίους εκδρομείς (μέσω των εθνικών οδών). Πάντως σήμερα, 24/12, η κίνηση είναι μειωμένη σε σχέση με πέρυσι την ίδια μέρα και η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι απολύτως ομαλή.

Ωστόσο, μικρότερη από κάθε άλλη χρονιά είναι η φετινή έξοδος των Θεσσαλονικέων. Με εκτιμήσεις της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η φετινή έξοδος θα είναι μειωμένη σε ποσοστό που προσεγγίζει το 30% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Από την περασμένη Τρίτη, ημέρα εφαρμογής των μέτρων της Τροχαίας για την περίοδο των γιορτών, μέχρι σήμερα το πρωί εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη περί τα 65.000 οχήματα. Την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ο αντίστοιχος αριθμός των οχημάτων που είχαν φύγει από τη Θεσσαλονίκη ήταν 95.000.

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..