Newsroom

Newsroom

Η Άντζυ Σαμίου "άναψε φωτιές" στο facebook με τις αναρτήσεις της για την Μακεδονία (εικόνες)

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα «κρυμμένα ούγκανα που βγήκαν απ τις σπηλιές τους κι άρχισαν τις επιθέσεις, με τον χυδαίο τρόπο που ακροδεξιού φασίστα που νομίζει πως είναι ο μόνος πατριώτης και που μισεί όποιον τολμά να μιλάει την αλήθεια χωρίς εθνικιστικές υστερίες»

5a66fdc51dc52422058b4661

Η Άντζυ Σαμίου ήταν ένα ακόμη πρόσωπο που δέχτηκε διαδικτυακά «πυρά» σχετικά με την πολυσυζητημένη υπόθεση της Μακεδονίας. Η γνωστή τραγουδίστρια, ανάρτησε στο Facebook έναν χάρτη, όπου ξεχωρίζει με μπλε χρώμα το κομμάτι της Μακεδονίας, όπως «μοιράστηκε μετά τους Βαλκανικούς πολέμους», αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν είναι όλη δική μας, μοιράστηκε σε 3 χώρες, τι να κάνουμε τώρα;».


Οι «φίλοι» της Ελληνίδας τραγουδίστριας στο facebook, δεν άργησαν να «πιάσουν» το πληκτρολόγιο, με σχόλια όπως  «Κοπέλα μου! Δεν αρχίζεις να τραγουδάς και πάλι για το ευαίσθητο σημείο σου!» με εκείνη να απαντάει: «Όποιο παρτάλι μιλάει άσχημα θα παίρνει φύλλο πορείας!». Άλλος χρήστης της έγραψε: «Αγαπητή Άντζυ, λυπάμαι, αλλά θεωρώ την ανάρτηση αυτή επιεικώς απαράδεκτη. Μαθήματα Ιστορίας, όπως καταλαβαίνεις, δεν γίνονται από το Facebook». Βέβαια, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, πολλοί ήταν και αυτοί που επιδόθηκαν σε βρισιές και επιθέσεις ακροδεξιού περιεχομένου.

Μετά τις διαστάσεις που έλαβε η όλη ιστορία, η Άντυ Σαμίου επανήλθε με νέα ανάρτησή της, αναφέροντας ότι «με ευκαιρία το Μακεδονικό, είναι καιρός να ξεσκαρτάρω από τα διάφορα κρυμμένα ούγκανα που βγήκαν απ τις σπηλιές τους κι άρχισαν τις επιθέσεις, με τον χυδαίο τρόπο που ακροδεξιού φασίστα που νομίζει πως είναι ο μόνος πατριώτης και που μισεί όποιον τολμά να μιλάει την αλήθεια χωρίς εθνικιστικές υστερίες!».

Στη συνέχεια, σχετικά με το συλλαλητήριο, πρόσθεσε πως «ήταν όντως μεγαλειώδες και αν μπορούσα να ψηφίσω σαφώς θα έλεγα ΟΧΙ στον όρο Μακεδονία. Κρίμα που αμαυρώθηκε από τους πατριδοκάπηλους ακροδεξιούς που εκμεταλλεύτηκαν την ευαισθησία του κόσμου και το οργάνωσαν με πολιτικές σκοπιμότητες. Όμως δεν αγνοώ, ούτε προτίθεμαι να κάνω την ανήξερη για να θεωρούμαι “πατριώτισσα” και να μαζεύω λάικ!».

Την ανάρτηση αυτή, συνοδεύει και φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με το νομοθετικό διάταγμα που υπεγράφη μεταξύ Γιουγκοσλαβίας και Ελλάδας, όπου αναφέρεται το όνομα Μακεδονία για τη γείτονα χώρα και φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή.


Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ