Newsroom

Newsroom

Τα πάνω κάτω στην υπόθεση της μαφίας της Κρήτης

Τα πάνω κάτω στην υπόθεση της “Κρητικής μαφίας” που αφορά στην χορήγηση τοξικολογικών εκθέσεων και εμπλέκει το εργαστήρι τοξικολογίας του…

mafia

Τα πάνω κάτω στην υπόθεση της “Κρητικής μαφίας” που αφορά στην χορήγηση τοξικολογικών εκθέσεων και εμπλέκει το εργαστήρι τοξικολογίας του ΠΑΓΝΗ, φέρνουν τα στοιχεία των τελευταίων ωρών.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, το Εργαστήρι Εγκληματικών Ερευνών της ΓΑΔΑ που ανέλυσε δείγμα ούρων εμπλεκόμενου στην υπόθεση της χασισοφυτείας του Αστριτσίου και ο οποίος έχει πάρει τοξικολογική έκθεση για χρήση κοκαΐνης αποφαίνεται ότι είναι καθαρός! Όχι μόνο δεν είναι χρήστης κοκαΐνης αλλά ούτε έχει κάνει χρήση άλλης ναρκωτικής ουσίας. Το δείγμα, όπως και άλλα πέντε, για τα οποία εκκρεμεί η ανάλυσή τους πάρθηκαν από το Εργαστήρι Τοξικολογίας του ΠΑΓΝΗ, την ίδια μέρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση των δύο συμμοριών που εμπλέκονται στην “Κρητική μαφία”.

Ο αντιεισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης κ. Νίκος Μαρκάκης που έχει αναλάβει και την προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης, μετέβη συνοδεία αστυνομικών στο ΠΑΓΝΗ για την κατάσχεση των δειγμάτων, ώστε να μην προλάβει κανείς να αλλοιώσει ή να εξαφανίσει τα δείγματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα επίσημα αποτελέσματα βρίσκονται στα χέρια των εισαγγελικών λειτουργών του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης και αναμένονται εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Η ογκώδης δικογραφία των εγκληματικών οργανώσεων θα διαβιβαστεί το επόμενο διάστημα από το Λασίθι στην Εισαγγελία Εφετών, στο Ηράκλειο, ενώ οι όποιες κινήσεις σε βάρος προσώπων θα κριθούν σε δεύτερο χρόνο όταν θα έχει όλα τα στοιχεία της δικογραφίας.

Μόλις οι εισαγγελικές αρχές έχουν πλήρη εικόνα αναμένεται να καλέσουν όλους τους εμπλεκόμενους, σύσσωμο το προσωπικό του Εργαστηρίου Τοξικολογίας, αλλά και ψυχιάτρους του ΠΑΓΝΗ που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμπλέκονται σε υποθέσεις χορήγησης εκθέσεων τοξικομανίας.

Η έρευνα προέκυψε από καταγεγραμμένη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης με τον 41χρονο προφυλακισμένο για την χασισοφυτεία του Αστριτσίου και στον οποίο ανήκε το επίμαχο δείγμα. Σύμφωνα με αυτήν του υποδείκνυε συγκεκριμένο δικηγόρο για να αποκτήσει έναντι σημαντικής αμοιβής έκθεση τοξικομανίας προκειμένου να έχει ευνοϊκή μεταχείριση από το δικαστήριο ως χρήστης, όπως και έγινε. Ο 41χρονος αγροτοκτηνοτρόφος απέκτησε το επίμαχο χαρτί ενώ τα εργαστηριακά αποτελέσματα έδειξαν ότι είναι καθαρός.

Πηγή cretalive.gr


Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ