Newsroom

Newsroom

Η Χριστίνα Σιδέρη "παίρνει γραμμή" από τη Χρυσή Αυγή

Τη σκληρή, ρατσιστική ρητορική της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιεί το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Σιδέρη, η οποία επιδόθηκε μέσω του…

Τη σκληρή, ρατσιστική ρητορική της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιεί το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Σιδέρη, η οποία επιδόθηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, σ’ ένα ακόμη αντιαριστερό και άκρως ανιστόρητο παραλήρημα. Η Σιδέρη, πιστή οπαδός όπως φαίνεται της θεωρίας των δύο άκρων, ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ να φυλακιστούν όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με τους ψηφοφόρους τους, ως υπεύθυνα για τις δολοφονίες ανθρώπων που διαπράχτηκαν στο παρελθόν από οργανώσεις όπως η “17Ν”. Γι’ αυτές τις δολοφονίες, σύμφωνα με την κ. Σιδέρη, υπεύθυνος είναι ο… ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά εν γένει, η οποία αποτελεί ανάχωμα του ολοκληρωτισμού είτε αυτός εκφράζεται ως κομμουνισμός, είτε ως εθνικοσοσιαλισμός.

Η Χριστίνα Σιδέρη σχολιάζοντας τα λόγια της μητέρας του Παύλου Φύσσα ότι δολοφόνοι του παιδιού της είναι και όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή, κατονόμασε όλα τα θύματα της “17Ν” και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων λέγοντας ότι και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι υπεύθυνοι για τις εκτελέσεις. Εκείνο όμως που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως η κ. Σιδέρη αντέγραψε σχεδόν κατά γράμμα δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής, το οποίο είχε αναρτηθεί τον Ιούνιο του 2012. Σε αυτό, το ναζιστικό μόρφωμα του Νίκου Μιχαλολιάκου επιχειρούσε να αντικρούσει τα περί βίας προερχόμενης από την άκρα δεξιά, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα τις εκτελέσεις από τις “εγχώριες μαρξιστικές συμμορίες”, όπως αποκαλούσε τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Στο σχετικό δημοσίευμα περιλαμβανόταν λίστα με τα ονόματα των θυμάτων, την οποία η Χριστίνα Σιδέρη αντέγραψε.

Δείτε το δημοσίευμα της Χρυσής Αυγής




Δείτε την ανάρτηση της Χριστίνας Σιδέρη


Διαβάστε επίσης: Στέλεχος της ΝΔ ζητεί να συλλάβουν το ΣΥΡΙΖΑ και τους ψηφοφόρους του

Ιράν: Βρέθηκε το ελικόπτερο του Ραΐσι-Ούτε λέξη για την τύχη του προέδρου και του ΥΠΕΞ

elikoptero

Ιράν: Βρέθηκε το ελικόπτερο του Ραΐσι-Ούτε λέξη για την τύχη του προέδρου και του ΥΠΕΞ

Tο ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί ανακαλύφθηκε από ομάδες έρευνας και…

Κασσελάκης από Εύοσμο: «Η ΝΔ κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να λέει ότι για όλα φταίει ο Τσίπρας του 2015»

kasselakisευοσμοσ

Κασσελάκης από Εύοσμο: «Η ΝΔ κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να λέει ότι για όλα φταίει ο Τσίπρας του 2015»

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη