ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ Αποχαιρετισμός στο Mega
ΠΑΝΔΩΡΙΚΩΣ Αποχαιρετισμός στο Mega

Του Κώστα Βαξεβάνη

Το Mega κλείνει. Για πρώτη φορά στο διαδίκτυο, πολίτες γράφουν χαιρέκακα σχεδόν για ένα λουκέτο που θα αφήσει στο δρόμο ανθρώπους. Η πραγματικότητα είναι πως δεν γράφουν για τους...
Στα χέρια της αστυνομίας ο «δράκος του Αμαρουσίου»
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα ο λεγόμενος «δράκος του Αμαρουσίου», που φέρεται να είχε επιτεθεί με σεξουαλικά κίνητρα σε γυναίκες σε υπόγεια διάβαση της...
Ο γερμανικός Τύπος για τη συμφωνία: «Το Eurogroup σώζει την Ελλάδα»
Στην εκταμίευση της δόσης υπό προϋποθέσεις εστιάζoυν, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας συνεδρίασης του Eurogroup, τα ρεπορτάζ τους οι γερμανικές εφημερίδες στις ιστοσελίδες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ
Είναι η φωτογραφία το χόμπι σου; Ή είσαι επαγγελματίας φωτογράφος;

Ανέβασε φωτογραφίες & video με θέμα "ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ"
& κέρδισε βραβεία & πλούσια δώρα!
9 Βραβεία Κοινού & 8 Βραβεία Επιτροπής

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ

7 Βραβεία Φωτογραφίας

  • 3 νικητές από συσκευή κινητού τηλεφώνου
  • 3 νικητές από ψηφιακή φωτογραφική κάμερα
  • 1 Βραβείο για τις περισσότερες ψήφους αθροιστικά για όλες τις φωτογραφίες του

2 Βραβεία Video

  • 1 νικητή από action camera
  • 1 νικητή από drone

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

3 Βραβεία Φωτογραφίας

Τρεις (3) νικητές, έναν για κάθε θεματική κατηγορία

1 Βραβείο για το Σύνολο του έργου (9 φωτογραφίες)

Ένα νικητή για το σύνολο των φωτογραφιών που κατέθεσε και στις 3 θεματικές Φύση, Πόλη, 'Άνθρωποι.

Βήμα 1

Είναι η φωτογραφία το χόμπι σου; Ή είσαι επαγγελματίας φωτογράφος; Διάλεξε σε ποια κατηγορία θες να διαγωνιστείς και δημιούργησε το λογαριασμό σου, στο site του διαγωνισμού.

Βήμα 2

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου επιλέγοντας ένα από τα 3 θέματα του διαγωνισμού: Πόλη, Φύση, Άνθρωπος. Συνολικά μπορείς να ανεβάσεις έως 3 φωτογραφίες ή video ανά θέμα.

Βήμα 3

Αν θα επιλέξεις την κατηγορία "είναι το χόμπι μου" ανέβασε φωτογραφίες από κινητό ή φωτογραφική και video από action cam ή drone. Αν επιλέξεις "είμαι επαγγελματίας" ανέβασε φωτογραφίες από ψηφιακή φωτογραφική.

Hot Doc: Panama Papers - Γνωστά πρόσωπα, άγνωστος πλούτος

Τετρακόσιες offshore εταιρίες, που ανήκουν σε έλληνες ιδιοκτήτες, έδωσε στη δημοσιότητα η ICIJ (Διεθνής Ένωση Ερευνητών Δημοσιογράφων).

Το υλικό αποτελεί τμήμα των Panama Papers, ενώ στον ελληνικό κατάλογο περιλαμβάνονται γόνοι πολιτικών, παράγοντες της οικονομικής ζωής του τόπου, τραπεζίτες, μεγαλοδικηγόροι, βιομήχανοι και παντός είδους επιχειρηματίες πολλοί από τους οποίους μάλιστα έχουν πτωχεύσει ή έχουν φεσώσει το ελληνικό Δημόσιο μέσω των εταιριών τους, αλλά έχουν offshore εταιρίες και πιθανόν καταθέσεις στο εξωτερικό

Στο Hot Doc που κυκλοφορεί την Πέμπτη 12 Μαΐου όλα τα ονόματα Ελλήνων ή σχετιζόμενων με την Ελλάδα προσώπων που περιλαμβάνονται στα Panama Papers και μάθετε τις ιστορίες πίσω από τα πρόσωπα.

Αποκαλύπτουμε ποιος είναι ο μετρ των offshore και πώς διαμορφώνεται το πολυπλόκαμο δίκτυο μεταξύ εξωχώριων εταιριών και προσώπων που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τον Τύπο, συχνά και λόγω των έκνομων δραστηριοτήτων τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ