Newsroom

Newsroom

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ ο Κωνσταντίνος Πλεύρης

Eπικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ τοποθετήθηκε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο πατέρας του βουλευτή που προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία. Με…

Eπικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ τοποθετήθηκε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο πατέρας του βουλευτή που προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία. Με την κίνηση αυτή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης επιχειρεί να απευθυνθεί σε ένα τμήμα ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, καθώς ο Κώστας Πλεύρης έχει ιδρύσει την «4η Αυγούστου». Ο Γιώργος Κύρτσος που ήταν επικεφαλής του Επικρατείας στις εκλογές της 6ης Μαϊου, θα ενταχθεί πρώτος στη λίστα Α΄Αθήνας του ΛΑΟΣ, για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Θάνου Πλεύρη. Για να εκλεγεί βουλευτής Επικρατείας απαιτείται το κόμμα να έχει υπερβεί το 4,5%, ενώ στην Α΄Αθήνας είναι αρκετό το πλαφόν εισόδου στη Βουλή, το 3%.
«Χαίρομαι και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όλη η βάση του ΛΑΟΣ που ο Κώστας Πλεύρης, παλιός, φίλος, γνώριμος, πολιτευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις δύσκολες εκλογές του 2004, θα αναλάβει τώρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.
Από την πλευρά του, ο κ. Πλεύρης ανέφερε: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η τιμή αυτή αποτελεί για εμένα μία ευθύνη να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις υπέρ του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, ο οποίος επιδιώκει αναμφισβήτητα το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό συμφέρον».


Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.