Newsroom

Newsroom

Ζωγράφου: Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι για πορνογραφία ανηλίκων – Έφτιαχναν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους με ΑΙ

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας οι δύο νεαροί δημιούργησαν πορνογραφικό υλικό συμμαθητριών τους.

fake ai

Συνελήφθησαν 16χρονοι για πορνογραφία ανηλίκων αφού επεξεργάστηκαν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τη βοήθεια του AI.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ζωγράφου της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής έχει σχηματίσει δικογραφία κατά δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων, καθώς και κατά των γονέων τους (50χρονος, 49χρονη και 43χρονη) για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης το μεσημέρι της 19ης Φεβρουαρίου 2025, έξω από το σχολείο τους. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι οι δύο ανήλικοι συμμετείχαν σε διαδικτυακή ανταλλαγή φωτογραφιών συμμαθητριών τους, τις οποίες είχαν επεξεργαστεί με τη βοήθεια προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να φαίνονται γυμνές ή ημίγυμνες.

Οι φωτογραφίες είχαν αποκτηθεί είτε από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης είτε είχαν ληφθεί από τους ίδιους χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Τα κινητά τηλέφωνα των δύο 16χρονων κατασχέθηκαν και θα υποβληθούν σε εργαστηριακό ψηφιακό έλεγχο.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Σε αυτές τις περιοχές θα χιονίσει στην Αττική – Νέα επιδείνωση τις επόμενες ώρες

Γονείς Βασίλη Καλογήρου: «Δεν αιτηθήκαμε την εξαίρεση της ιατροδικαστού Ρουμπίνης Λεονταρή»

Τέμπη: «Persona non grata» για τους μηχανοδηγούς η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ο Λιάγκας έβγαλε πόρισμα για τον Βασίλη Καλογήρου: Τον «άδειασε» η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας (video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

 

 

Οι Προτάσεις μας

Επιμένει ο Μητσοτάκης για την πυρηνική ενέργεια: «Παλιά εννοούσα τους κλασικούς αντιδραστήρες, όχι τους μικρούς»

5926939 745x430 1

Επιμένει ο Μητσοτάκης για την πυρηνική ενέργεια: «Παλιά εννοούσα τους κλασικούς αντιδραστήρες, όχι τους μικρούς»

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι θα συζητήσει με το υπουργικό συμβούλιο το τι θα γίνει

Ζόχραν Μαμντάνι: Ίδρυσε γραφείο υποθέσεων για την προστασία και τα δικαιώματα των LGBTQIA+ ατόμων

mamdani 1295x864 1

Ζόχραν Μαμντάνι: Ίδρυσε γραφείο υποθέσεων για την προστασία και τα δικαιώματα των LGBTQIA+ ατόμων

Στόχος του είναι να διασφαλίσει ότι οι δημοτικές υπηρεσίες ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες της queer…

Η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες που αυξάνεται το κάπνισμα και το άτμισμα στους εφήβους

FS Ilektroniko Tsigaro

Η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες που αυξάνεται το κάπνισμα και το άτμισμα στους εφήβους

Στα προϊόντα ατμίσματος το αερόλυμα περιέχει και άλλες χημικές ουσίες που μπορεί να είναι τοξικές…

Σχετικά με ΚΟΙΝΩΝΙΑ