Ζωάρα…κάνει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην Ουρουγουάη

Κάνει βόλτες με αμαξάκια σε κτήματα, που δεν έχουν καμία σχέση με επίσημη επίσκεψη!

σακελ

Στα χνάρια του Κυριάκου Μητσοτάκη και η ΠΤΔ, καθώς την ώρα που η κοινωνία στενάζει απο την ακρίβεια, εκείνη αποφάσισε να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα στη Χιλή και την Ουρουγουάη!

Συνοδεύεται, βεβαίως, από τον σύντροφό της, με το προεδρικό ζεύγος να περνάει ζωή χαρισάμενη στη μακρινή Λατινική Αμερική με όλα τα έξοδα πληρωμένα, με τους πολίτες να πληρώνουν τα σπασμένα.

Φυσικά, το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας για να ρίξει στάχτη στα μάτια, αναφέρει ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετέβη στα γραφεία της ιστορικής ελληνικής κοινότητας του Μοντεβιδέο και εν συνεχεία επισκέφθηκε τον ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Νικολάου, με τον μητροπολίτη του Μπουένος Άιρες Ιωσήφ, και ξεναγήθηκε στους χώρους της κοινότητας.Η ίδια, απευθυνόμενη στους παρευρισκομένους, τόνισε:

«Η παρουσία μου στην όμορφη αυτή χώρα μού έδωσε την ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά πόσο έντονο είναι το συναίσθημα του φιλελληνισμού που διαπνέει τον λαό της, γεγονός στο οποίο έχετε συνεισφέρει αποφασιστικά και εσείς που έχετε ενσωματωθεί στη φιλόξενη κοινωνία της».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…