Ζητούν εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή του βίντεο της επίθεσης με τσεκούρι στην Κοζάνη

Εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή του βίντεο της επίθεσης ζητούν η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης καθώς και ο και ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης

NewsRoom 19/07/2020 | 16:04

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη διαρροή του βίντεο της επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης ζητά η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το βίντεο βρίσκεται στον σκληρό δίσκο στη ΔΟΥ, γεγονός το οποίο προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά για το πώς είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένα αντίγραφο του εν λόγω οπτικού υλικού έχει δοθεί στην Αστυνομία και ήδη βρίσκεται ως προανακριτικό υλικό, και το άλλο έχει σταλεί στα κεντρικά της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Εισαγγελική παρέμβαση ζήτησε και ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης Γιάννης Ποδιώτης για να «κατέβει» το βίντεο της επίθεσης από το διαδίκτυο.

Το βίντεο έχει κατέβει από το youtube, ωστόσο ορισμένα ΜΜΕ εξακολουθούν να το προβάλλουν.

Να αποσυρθούν αμέσως τα βίντεο της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης που διέρρευσαν και παίζουν στα Μέσα μαζικής ενημέρωσης ζητά και ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, αφήνοντας σαφείς αιχμές εναντίον ΜΜΕ, τονίζοντας πως δεν είναι δυνατόν κάποιοι «να κερδοσκοπούν από τέτοιες βάρβαρες επιθέσεις».