Ζητάει και τα ρέστα ... ο Τζούμας

Ο γκουρού του σνομπισμού, ξαναχτύπησε. Ο Κωνσταντίνος Τζούμας υποστηρίζει πως ο ρεπόρτερ της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1 τον εξέθεσε

Βαγγέλης Σπυράκης 09/01/2022 | 13:33

Δεν φτάνει που δεν ζήτησε καν συγνώμη για τις σεξιστικές δηλώσεις του, όπου απέδωσε τις γυναικοκτονίες στην «αφόρητη φλυαρία των γυναικών», δεν φτάνει που χθες έδωσε ένα ακόμα ντροπιαστικό ρεσιτάλ μισογυνισμού, προς την δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, Ηρώ Ράντου, η οποία  αποδοκίμασε τα λεγόμενά του ως «κατάπτυστα», ο Κωνσταντίνος Τζούμας, επανήλθε και ζητάει τώρα και τα ρέστα...

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός-ραδιοφωνικός παραγωγός- εμφανίστηκε θιγμένος στην εκπομπή «Open Weekend», και όπως ανέφερε η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 που του πήρε τη συνέντευξη δεν τον προστάτευσε.

«Ήρθε ο δημοσιογράφος να μου πάρει συνέντευξη. Αντί να με προστατεύσει… με εξέθεσε. Τι χιούμορ μου για πολύ κόσμο είναι κακής ποιότητας. Αλλά δεν εννοούσα αυτό σε καμία περίπτωση», είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

 

Κάποιος πρέπει να πει στον κ. Τζούμα, που παραδέχεται ότι έχει κακό χιούμορ, δεν είναι αιτία ούτε δικαιολογία για να προβάρει τον παράδοξο  μισογυνισμό του, με φλυαρίες... και να προσβάλει δημοσιογράφους, αθωώνοντας τις γυναικοκτονίες. Και στο φινάλε αν θέλει πέντε δευτερόλεπτα διασημότητας, ας προστατέψει πρώτα εκείνος τον εαυτό του, που έχει ήδη περάσει προ πολλού η μπογιά του και προσπαθεί να συνεχίζει να το παίζει γκουρού του σνομπισμού!