Ζητά και τα ρέστα η Νέα Δημοκρατία μετά την κατάθεση του Τάσου Τέλλογλου

Πανικόβλητη η Νέα Δημοκρατία μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, καθώς κατά την προσφιλή τακτική της καταφεύγει σε fake news για την κατάθεση Τέλλογλου!

5332340

Τι και αν ο δημοσιογράφος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση να αλλάξει τον νόμο της συγκάλυψης που δεν επιτρέπει στην ΑΔΑΕ να ενημερώνει τους πολίτες για την άρση του απόρρητου της επικοινωνίας τους, το κυβερνών κόμμα κάνει ότι δεν καταλαβαίνει.

Παρά το γεγονός ότι ο Τάσος Τέλλογλου στην κατάθεσή του την Πέμπτη (11/08) τόνισε πως δεν διαθέτει κανένα στοιχείο για την παρακολούθηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, εκδόθηκε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΝΔ, με την οποία του ζητούν να δώσει «συγκεκριμένα στοιχεία», ισχυριζόμενοι πως «ο κ. Τέλλογλου σήμερα επανέλαβε τα περί παρακολούθησης του τηλεφώνου του κ. Μητσοτάκη».

Ο Τέλλογλου ωστόσο, ο οποίος κλήθηκε μετά από πρόσφατη ανάρτησή του για το ενδεχόμενο παρακολούθησης του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν αυτός ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση, διευκρίνισε ότι δεν κατήγγειλε παρακολούθηση του πρωθυπουργού με το Predator. Δηλαδή, η ΝΔ ζητάει και τα ρέστα από τον δημοσιογράφο, ενώ ο ίδιος κατέθεσε πως δεν έχει στοιχεία…

Επιπλέον, πανικόβλητη, η ΝΔ στην ανακοίνωση καταφεύγει σε fake news και αποφεύγει με δόλιο τρόπο να πει πως η ΕΥΠ την περίοδο 2017-2018 δεν είχε υπαχθεί στο γραφείο του πρωθυπουργού (τότε ήταν υπαγόμενη στο υπουργείο Εσωτερικών). Από το 2019, η ΕΥΠ με απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη υπάγεται κατευθείαν στο γραφείο του πρωθυπουργού. Κατά συνέπεια, οι παρακολουθήσεις που έχουν γίνει από το 2019 φέρουν τη «σφραγίδα» του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο κ. Τέλλογλου σήμερα επανέλαβε τα περί παρακολούθησης του τηλεφώνου του κ. Μητσοτάκη, όπως και άλλων τηλεφώνων, το 2017-2018. Ακριβώς το ίδιο ανέφερε και σε ανάρτησή του προ ημερών. Οφείλει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον οποίο κατέθεσε σήμερα» αναφέρει η ΝΔ και προσθέτει:

«Εμείς δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία λογική συμψηφισμού. Η κυβέρνηση όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός θα προχωρήσει αποφασιστικά και θα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα διασφαλίζοντας την ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια του τόπου και των πολιτών και την προστασία των θεμελιωδών αρχών που προστατεύουν την ιδιωτική σφαίρα και το απόρρητο των επικοινωνιών».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…