Ζήσε τον εφιάλτη σου στην Ελλάδα του Μητσοτάκη

Αυτό το ανίκανο, απολύτως ανήθικο καθεστώς Μητσοτάκη θέλουν να το παρουσιάσουν ως μονόδρομο, ως την μοναδική ρεαλιστική προοπτική της χώρας

5374390 3

Τούτο το καλοκαίρι θα ζήσουμε το μύθο μας στην Ελλάδα. Ένα ονειρικό, μαγικό καλοκαίρι. Οι επόμενοι τέσσερις μήνες θα μας μείνουν αξέχαστοι. Όλα θα είναι ιδανικά. Όπως τα ονειρευόμαστε. Όπως τα θέλουμε να είναι. Ένα ξένοιαστο GreekAegean summer. Η ρήτρα αναπροσαρμογής θα γίνει αόρατη. Ο κορονοϊός θα εξαφανιστεί. Η ακρίβεια. Ποια ακρίβεια; Μόνο ευχάριστα πράγματα θα συμβαίνουν. Το Fuel Pass, το Fuel Pass 1, το Fuel Pass2, όσα Fuel Pass χρειαστούν. Το Power Pass, τα ειδικά καλοκαιρινά επιδόματα, οι επιδοτήσεις ηλεκτρικών συσκευών, οι ενισχύσεις παντός είδους, οι αποζημιώσεις γενικώς. Όλα προσφορές για μας το απλό λαό, όλα για τη ευχαρίστηση μας, την ικανοποίηση μας, την ευτυχία μας. 
Εκλογές το φθινόπωρο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να ξαναεκλεγεί. Για να συνεχίσει απτόητος και με λαϊκή αποδοχή την κοινωνική ερημοποίηση.

Ο πλέον αποτυχημένος, καταστροφικός, λαϊκιστής πρωθυπουργός, πρέπει να επανεκλεγεί. Ο άνθρωπος που παραπλάνησε και παραπλανά όσο κανένας άλλος τους πολίτες, ελέγχοντας την ενημέρωση, πρέπει να επανεκλεγεί. Για να επανεκλεγεί πρέπει να σχηματιστεί ένα τεχνητό ροζ συννεφάκι ευφορίας, ευημερίας και ευγνωμοσύνης. Ευγνωμοσύνης για όλα τα κακά του ΣΥΡΙΖΑ  από τα οποία  μας γλύτωσε. Μ’ αυτό το παραμύθι θέλουν να μας πάνε στις εκλογές. Δεν έχουν να παρουσιάσουν τίποτα, δεν έχουν να καυχηθούν για τίποτα, το μόνο που τους μένει είναι να ξεθάψουν την διαπραγμάτευση του 2015 και να ασελγήσουν όπως συνήθως πάνω στη Μάνδρα και στο Μάτι. Φέτος τους έρχεται πολύ βολικό γιατί η καταστροφή στο Μάτι συμπίπτει με την προεκλογική περίοδο.

Αυτό το ανίκανο, απολύτως ανήθικο καθεστώς Μητσοτάκη θέλουν να το παρουσιάσουν ως μονόδρομο, ως την μοναδική ρεαλιστική προοπτική της χώρας. Θα προσπαθήσουν να το φτιασιδώσουν, να το μακιγιάρουν, να το παρουσιάσουν σαν μια ελκυστική «κουκλάρα», μήπως  και κοροϊδέψουν για άλλη μια φορά τον κόσμο και τους ψηφίσει. Ζήσαμε τρία χρόνια την άθλια διακυβέρνηση τους. Τι να πρωτοθυμηθούμε. Το σκοιλ ελικικου, το μεουτζη του νεουκτη, τους συνεχείς τραμπουκισμούς  των ΜΑΤ, το ψεύτικο πτυχίο του τέως υφυπουργού εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη, το ρεκόρ των απευθείας αναθέσεων, το ρεκόρ θανάτων του COVID-19, τα πανευρωπαϊκά ρεκόρ ακρίβειας, την υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας, την πανεπιστημιακή αστυνομία, τις παράνομες παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ, τα push backs,την αθλιότητα της εκβιαστικής χρησιμοποίησης  από την Ελληνική  Αστυνομία προσφύγων στον Έβρο για να μεταφέρουν άλλους πρόσφυγες πίσω στην Τουρκία. Όπως οι Ναζί χρησιμοποιούσαν τους kapos στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Όλα αυτά  είναι ενδεικτικά στοιχεία της ποιότητας διακυβέρνησης του καθεστώτος Μητσοτάκη. Οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση κυβερνούσε με αυτόν τον τρόπο θα είχε ήδη καταρρεύσει. Η απόλυτη προστασία που έχουν από τα ΜΜΕ της διαπλοκής έχει προς το παρόν  καθυστερήσει αυτή την κατάρρευση. Όμως το πλοίο πλέον μπάζει νερά από παντού. Έχουν αρχίσει και διαχωρίζουν τη θέση τους  άνθρωποι που έχουν διοριστεί από αυτή την κυβέρνηση στις διάφορες ανεξάρτητες αρχές. Άνθρωποι που είτε διαχωρίζουν τη θέση τους γιατί καταλαβαίνουν ότι το πλοίο βουλιάζει, είτε διότι η προσωπική τους αξιοπρέπεια και τιμιότητα δεν ανέχεται τις μεθοδεύσεις του συστήματος Μητσοτάκη.  

Τούτο το καλοκαίρι θα ζήσουμε το μύθο μας στην Ελλάδα. Ένα ονειρικό, μαγικό, καλοκαίρι. Οι επόμενοι τέσσερις μήνες θα μας μείνουν αξέχαστοι.

Ένα ξένοιαστο GreekAegean summer, μαζί με τον Κυριάκο και τους φίλους του. Κι ύστερα τον χειμώνα αν ο Κυριάκος επανεκλεγεί θα επιστρέψουν χωρίς το προσωπείο τους . O Χατζηδάκης, η Κεραμέως, ο Σκέρτσος, ο Βορίδης, ο Πλεύρης, η Μενδώνη, ο TurkAegean Άδωνης που χαμπάρι δεν πήρε τι έγινε. Κι όλη η υπόλοιπη καταστροφική ομάδα του Μητσοτάκη. Με κομπασμό, κυνισμό, χυδαιότητα και ειρωνεία. Και τότε δυστυχώς θα μας ειρωνεύονται με πρόσφατη τη λαϊκή εντολή και αποδοχή. 

Το 2019 ας πούμε ότι δεν γνωρίζαμε. Σήμερα όμως όλοι γνωρίζουν. Τους ζήσαμε τρία χρόνια. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία. Η αδιαφορία, ο ωχαδερφισμός, το όλοι το ίδιο είναι, τα ναι μεν αλλά, οι ίσες αποστάσεις είναι συνενοχή. 

Στην ούγια γράφουν με μαύρα γράμματα Κυριάκος Μητσοτάκης…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.