Ζήλεψαν τον Μπογδάνο… στην ακροδεξιά παράταξη «Ελεύθεροι Πολίτες»

Η παράταξη, γνωστή για τις ακροδεξιές απόψεις της, κρατά ακόμα δημοσιευμένη τη λίστα παιδιών, ενώ έχει παρέμβει εδώ και μέρες η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σ για το θέμα, καθώς η αναδημοσιοποίησή της είναι παράνομη!

LESVOS AKRODEKSIOS

Την πρωτοφανή αναδημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων παιδιών του νηπιαγωγείου, που πρόκειται περί στοχοποίησής τους από πλευράς «Ελεύθερων Πολιτών» καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση», που δημοσιεύει ο ιστότοπος stonisi.Θυμίζουμε ότι την επίμαχη λίστα αναδημοσίευσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος επισημαίνοντας ότι τα ονόματα των αλλοδαπών παιδιών είναι η συντριπτική πλειοψηφία.

 «Φαίνεται πως κάποιοι στη Λέσβο ζήλεψαν τη «δόξα» των κατ’ επάγγελμα χαφιέδων» λέει η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Μυτιλήνης.

«Καθόλου δε μας ξαφνιάζει που έσπευσαν να αναπαράγουν με αναρτήσεις τους την παράνομα δημοσιοποιημένη λίστα νηπίων από νηπιαγωγείο της Αθήνας, που βρήκαν αφορμή για να χύσουν ρατσιστικό τους δηλητήριο, για να στοχοποιήσουν παιδιά, παραβιάζοντας ακόμα και τη σημερινή νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα. 

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι μέχρι εκεί φτάνει το «θάρρος» των θρασύδειλων: να κάνουν τσαμπουκάδες στους αδύναμους, σε μωρά παιδιά, στα θύματα του συστήματος που γεννά τη φτώχεια, τη μετανάστευση, την προσφυγιά. Γιατί στους ισχυρούς, στους υπεύθυνους των επεμβάσεων και της οικονομικής εκμετάλλευσης σκύβουν το κεφάλι. 

Καμία ανοχή σε μισαλλόδοξους και ρατσιστές. Έχουν τεράστια ευθύνη όλοι όσοι τους «περιέθαλψαν» και όσοι συνεχίζουν να το κάνουν. 

Καλούμε όλες τις παρατάξεις να τοποθετηθούν δημόσια και χωρίς μισόλογα για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια. 

Καλούμε τέλος το λαό της Λέσβου να τους απομονώσει και να τους στείλει εκεί που ανήκουν, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.»

Η εισαγγελική έρευνα

Η έρευνα που στρέφεται προς πάσα κατεύθυνση από τις 16 Σεπτεμβρίου, διενεργείται  από τον εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο και στο πλαίσιο αυτής  θα ζητηθεί συνδρομή του ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου  να διαπιστωθεί ποιος έκανε τη διαρροή.

Στη συνέχεια τα στοιχεία αυτά θα αποσταλούν στον εισαγγελέα που θα ερευνήσει αν εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα που συνδέονται με τη διαχείριση του επίμαχου αρχείου.

 

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Καταγραφή 26

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή για τον πρωταγωνιστή της πρόκρισης του Ολυμπιακού

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

InCollage 20240419 145031854

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

«Σηκωνόταν χαράματα για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν προχώρησε καθόλου σαν άνθρωπος», ανέφερε ο Λάκης…

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Σούζη

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ δεν συμφωνεί με τις προβλέψεις για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και για…