Newsroom

Newsroom

Zhanna Samsonova: Η ανάρτηση της vegan influencer λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Λίγες μέρες πριν είχε μοιραστεί ένα ανατριχιαστικό μήνυμα με τους followers της - Σύμφωνα με τους φίλους της έτρωγε αποκλειστικά ένα με δύο συγκεκριμένα εξωτικά φρούτα.

zhana 2

Η γνωστή vegan influencer Zhanna Samsonova, λίγες μέρες πριν χάσει τη ζωή της είχε μοιραστεί ένα ανατριχιαστικό μήνυμα με τους followers της που μπορεί να ερμηνευθεί είτε ως κάποιου θεωρητικού τύπου άποψη είτε πρόδιδε ίσως την εξάντληση που ένιωθε καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών της η αιτία θανάτου της ήταν η ακραία διατροφή που ακολουθούσε τα τελευταία χρόνια.

«Η ζωή δεν έχει νόημα, αλλά αξίζει να τη ζεις με την προϋπόθεση ότι αναγνωρίζεις πως δεν έχει νόημα» είχε γράψει η 39χρονη γυναίκα σε story της στο Instagram πριν από περίπου 15 μέρες.

Το μήνυμα αυτό συνοδευόταν από μια φωτογραφία της γυναίκας με σοκαρισμένη έκφραση και ένα φίλτρο που πρόσθετε στο πρόσωπό της ένα καπέλο και γυαλιά ηλίου.

zhana

Η influencer με καταγωγή από τη Ρωσία, ζούσε στη Νοτιοανατολική Ασία και ακολουθούσε μια αποκλειστικά vegan διατροφή τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, οι διατροφικές της συνήθειες περιορίστηκαν ανησυχητικά τους τελευταίους μήνες της ζωής της καθώς σύμφωνα με τους φίλους της έτρωγε ένα με δύο συγκεκριμένα εξωτικά φρούτα.

Η 40χρονη, γνωστή ως Zhanna D’Art στο διαδίκτυο, απεβίωσε στις 21 Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, από μια «λοίμωξη που μοιάζει με χολέρα», η οποία επιδεινώθηκε από την «εξάντληση του οργανισμού από τη χορτοφαγική διατροφή», δήλωσε η μητέρα της στη ρωσική εφημερίδα Vechernyaya Kazan, μεταδίδει η Daily Mail.

Η επίσημη αιτία θανάτου της Zhanna δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, καθώς η οικογένειά της προσπαθεί να μεταφέρει τη σορό της πίσω στη Ρωσία.