Ζερόμ Καλούτα: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού με βομβάρδισαν με θετικά μηνύματα, τους ευχαριστώ» (video)

Για την αγάπη των φίλων του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του μίλησε ο Ζερόμ Καλούτα

Ζερόμ Καλούτα

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» ήταν ο δημοφιλής καλλιτέχνης Ζερόμ Καλούτα, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκε πριν λίγο καιρό στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα ο Καλούτα τόνισε ότι απάντησε σε κάποια άτομα που του επιτέθηκαν, ενώ αποκάλυψε ότι υπήρξε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης από φίλους του Παναθηναϊκού, καθώς στο Twitter κυρίως σχολιάζει θέματα της ομάδας του και για αυτό οι φίλαθλοι αυτής του είπαν πολλά καλά σχόλια και τον στήριξαν.

Ζερόμ Καλούτα – Όσα αποκάλυψε για τους φίλους του Παναθηναϊκού και για τις επιθέσεις που δέχθηκε στο Twitter

«Εγώ μία Δευτέρα γυρνάω από την παράσταση που βρίσκομαι και επειδή μπαίνω στο Χ και ξαφνικά βλέπω πολλά μηνύματα και λέω “τι έγινε; ποιον ενοχλήσαμε”, απάντησα σε ένα – δύο άτομα. Η αφορμή δεν ξέρω ποια μπορεί να ήταν και κάποια πράγματα τα βλέπεις, τα παίρνεις για αυτό που είναι και τα αφήνεις.

Στο σχολείο ήμουν βασιλιάς και με πρόσεχαν και με αγαπούσανε. Η λέξη κλειδί είναι επιτυχία, η επιτυχία δεν έχει φίλους, έχει εχθρούς. Μάλλον μας έχουν μάθει πιο πολλοί. Αν μπορώ να δω κάτι χρονικά, εκείνη την περίοδο υπήρχε ένα νομοσχέδιο της κυβέρνησης με τους μετανάστες για το δικαίωμα εργασίας και μπορεί να συμπίπτει.

Εγώ δηλώνω Παναθηναϊκός και στο Twitter μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και υπάρχει μια τεράστια παναθηναϊκή οικογένεια και δέχτηκα πολλά προσωπικά μηνύματα, κήρυξαν ένα σήμα και με βομβάρδισαν οι φίλοι μου οι Παναθηναϊκοί με θετικά μηνύματα. Δεν τους έχω δει αλλά τους ευχαριστώ και πάλι».

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…