Ο Ζαραλίκος ξετίναξε «ολιστικά» τον Κυριάκο: «Μας ζηλεύουν σε όλο τον πλανήτη!»

«Ό,τι και να είχαμε προετοιμάσει για να σας πούμε σήμερα μανάρια μου, δεν έχουν καμία σημασία, μετά από αυτό το βίντεο».

NewsRoom 25/05/2022 | 15:02

Στο νέο επεισόδιο του ZaraleaksTV, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μας μιλά για το πρόσωπο που γνώρισε και «του ‘βγαλε τα μέσα-έξω, σαν παλιό σακάκι».

«Ό,τι και να είχαμε προετοιμάσει για να σας πούμε σήμερα μανάρια μου, δεν έχουν καμία σημασία, μετά από αυτό το βίντεο», σχολιάζει ο γνωστός κωμικός λίγο πριν ξεκινήσει την έναρξη του βίντεο.

Στο γνωστό σχόλιο του Μητσοτάκη «να βλέπουμε τη ζωή έτσι πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά», που έχει προκαλέσει πανζουρλισμό  - και δικαιολογημένα - ως άλλη μια ένδειξη ότι ο πρωθυπουργός έχει μαλώσει με την πραγματικότητα και έχει χάσει την επαφή, το πρόβλημα όπως εξηγεί ο Ζαραλίκος δεν έχει λοιπόν να κάνει με την τιμή της βενζίνης ή την κλοπή του ρεύματος,

«Όχι! Μας το έκανε έτσι το ( ) ο Κυριάκος για να δούμε τη ζωή ...«ολιστικά»», σχολιάζει εύστοχα.

Γενικότερα, μας λέει πόσο άσχημη είναι η ζωή στις Σκανδιναβικές χώρες που έχουν μεν λεφτά, αλλά δεν έχουν ελληνική ποιότητα ζωής, ήλιο και οικογένεια. Αναλύει τις κατάλληλες συνθήκες για να ζήσει κανείς ολιστική ζωή στην Ελλάδα και αναρωτιέται ποιος του θυμίζει τον «κονσιλιέρε» από τις ταινίες του Νονού. Τέλος, μας ενημερώνει για τον πάταγο που έκανε η ομιλία του Κυριάκου στο αμερικανικό Κογκρέσο και για τη νίκη της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές.

«Τι να τα κάνετε να βγάλετε περισσότερα λεφτά;» «Καταρχάς δεν θες λεφτά! Δεν έχω λεφτά; έχει ο ξάδερφος! Δεν έχω φαΐ; Έχει η θειά μου», είπε ο κωμικός, όπως και άλλα πολλά πικάντικα.

Δείτε το βίντεο: