«Βαριές κουβέντες» μεταξύ Ζαραλίκου και Χατζηνικολάου για τη συνέντευξη Μητσοτάκη

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος φάνηκε ότι δεν καλύφθηκε από τον τρόπο με τον οποίο ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε τη δουλειά του

Zaralikos 2

Αναμενόμενο όπως ήταν, χθες τα βλέμματα όλων στράφηκαν στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Αναμενόμενο, διότι στην επικαιρότητα «τρέχουν» μια σειρά από ζητήματα, με κυρίαρχο, αυτό της κατάπτυστης δίωξης του Κώστα Βαξεβάνη από την Νέα Δημοκρατία. Πέρα όμως από τη πρωτοφανή δίωξη δημοσιογράφου, στην ατζέντα της επικαιρότητας υπάρχει και το ζήτημα των συνεπειών από την διαχείριση της πανδημίας αλλά και το κύμα ακρίβειας που σαρώνει οικογένειες και μικρο-μεσαίους επιχειρηματίες.

Λογικό και επόμενο λοιπόν, τα βλέμματα πολλών πολιτών να στραφούν στη συνέντευξη που θα παραχωρούσε ο Πρωθυπουργός, όπως επίσης αναμενόμενο ήταν, να υπάρχουν υψηλές προσδοκίες από τον δημοσιογράφο που του πήρε τη συνέντευξη, καθότι καλούνταν να «βγάλει» τον Πρωθυπουργό από το απυρόβλητο που του εξασφαλίζει η λίστα Πέτσα και να τον «καλέσει» να δώσει πραγματικές απαντήσεις, πάνω στα πραγματικά προβλήματα.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος φάνηκε ότι δεν καλύφθηκε από τον τρόπο με τον οποίο ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε τη δουλειά του. 

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση του γνωστού ηθοποιού στο twitter, η οποία όπως ήταν λογικό, προκάλεσε την αντίδραση του γνωστού δημοσιογράφου:

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…