Newsroom

Newsroom

«Σατανική απόφαση»… θέτει σε αργία 14 «αρνητές» ιερείς – Οργή από τους υποστηρικτές (Βίντεο)

Το τελεσίγραφο λήγει σε πέντε ημέρες από σήμερα - Υποστηρικτές των 14 ιερέων, αποκαλούν «σατανική» την απόφαση της Μητρόπολης

EK Iereas

Το τελεσίγραφο λήγει σε πέντε ημέρες από σήμερα – Μέχρι τις 25 Νοεμβρίου θα πρέπει οι 14 ανεμβολίαστοι ιερείς να προβούν σε εμβολιασμό, διαφορετικά θα τεθούν σε αργία προειδοποιεί ο Μητροπολίτης Ζακύνθου.

Το τελεσίγραφο από το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ζακύνθου, Διονύσιο Δ΄, για τους 14 ιερείς, προκάλεσε την αντίδραση μικρής μερίδας πιστών.

Υποστηρικτές των 14 ιερέων στην Ζάκυνθο που πρόκειται να τεθούν σε αργία διότι αρνούνται να εμβολιαστούν κατά του COVID, εξέφρασαν την έντονη αντίδρασή τους πετώντας τρικάκια, σύμφωνα με το ertnews.gr. 

Στο κείμενο τους κατηγορούν την Μητρόπολη Ζακύνθου για “απάνθρωπες και παράνομες ενέργειες”, ότι η συμπεριφορά του ιεράρχη έχει διαταράξει την ψυχική γαλήνη του ποιμνίου.

trikaki

Υπενθυμίζεται πως στο διάγγελμα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε ανακοινώσει πως η είσοδος στις εκκλησίες, από εδώ και στο εξής θα γίνεται με υποχρεωτικό rapid τεστ ή με την επίδειξη του πιστοποιητικιού εμβολιασμού.

Εάν οι αρνητές κληρικοί επιμείνουν στην απόφασή τους να μην εμβολιαστούν και αν δεν αντικατασταθούν, πολλά χωριά της Ζακύνθου θα μείνουν χωρίς ιερείς και ακολουθίες, ενόψει Χριστουγέννων.

Δείτε το βίντεο

 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…