Ζάκυνθος: Στο παρελθόν του 53χρονου ψάχνουν το «κλειδί» για τη μαφιόζικη εκτέλεση

Ο επιχειρηματίας, που νοσηλεύεται τραυματισμένος στον νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές

NewsRoom 10/06/2020 | 08:44

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Ζακύνθου, από την δολοφονία της 37χρονης γυναίκας και τον τραυματισμό του 53χρονου συζύγου της, το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Σώστη.

Οι δράστες που σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, έδωσαν στο θύμα την εντύπωση πως πρόκειται για αστυνομικούς. Όταν είδαν την μοτοσικλέτα του 53χρονου φαίνεται να του έκαναν σήμα να σταματήσει και όταν αυτός επιβράδυνε την μηχανή, τότε οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος τους, σκοτώνοντας ακαριαία την 37χρονη γυναίκα του.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και συλλέγουν ότι διαθέσιμο στοιχείο υπάρχει, σε μια προσπάθεια να βρουν τους δράστες το συντομότερο δυνατό, ενώ η μηχανή που επέβαινε το ζευγάρι μεταφέρθηκε στην Αστυνομία.

Το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι να πρόκειται για ένα πληρωμένο συμβόλαιο ή κάποιο ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι πρόκειται για «εντολή» εκτέλεσης και πλέον αναζητούν στο παρελθόν του 53χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 ο 53χρονος που νοσηλεύεται τραυματισμένος στον νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», στην Πάτρα, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.