Ζακ Κωστόπουλος: Δεν ανακοινώθηκε απόφαση – Διέκοψε για τις 10 Ιουλίου το δικαστήριο, εν μέσω αντιδράσεων

“Μας κοροϊδεύετε δεν αντέχουμε άλλο” διαμαρτυρήθηκε η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου - Τι δήλωσε η συνήγορος της οικογένειας.

EK ZAK

Σε κλίμα έντασης διέκοψε η συνεδρίαση για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου (Zackie Oh), ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου. Η περαιτέρω παράταση της δικαστικής διαδικασίας για την 10η Ιουλίου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου.

Η σημερινή ακροαματική διαδικασία παρά τις προβλέψεις ότι θα εκφωνούνταν η απόφαση επί της ενοχής ή μη των δυο κατηγορούμενων, τελικά ολοκληρώθηκε χωρίς την ετυμηγορία. Κι αυτό γιατί ο συνήγορος υπεράσπισης Γ. Γλύκας χρειάστηκε περισσότερες από 6 ώρες για να αναπτύξει τα επιχειρήματα του.

Κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας -και την ανακοίνωση της διακοπής- επικράτησε ένταση, με αρκετά άτομα να φωνάζουν συνθήματα, υποστηρίζοντας ότι μεθοδεύεται συγκάλυψη της δολοφονίας.

“Μας κοροϊδεύετε δεν αντέχουμε άλλο” διαμαρτυρήθηκε η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου, ενώ συγκεντρωμένοι φίλοι και αλληλέγγυοι της οικογένειας και του θύματος ξέσπασαν μέσα στην αίθουσα σε συνθήματα, όπως «η Ζάκι ζει τσακίστε τους ναζί». Οι κατηγορούμενοι χρειάστηκε να φυγαδευτούν από πλαϊνή έξοδο, ώστε να αποκλειστούν περαιτέρω εντάσεις.

Τι δήλωσε η συνήγορος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου

«Η σημερινή διακοπή της δίκης για τη θανατηφόρο σωματική βλάβη στον Ζαχαρία Κωστόπουλο, ενώ όλος ο κόσμος, και οι γονείς και η οικογένειά του περίμεναν την απόφαση, και αυτό έγινε για λόγους που αφορούσαν την υπεράσπιση των κατηγορουμένων, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ισορροπία που πρέπει να κρατά η Δικαιοσύνη στον χειρισμό αυτών των υποθέσεων, υπολογίζοντας το θύμα και την οικογένεια του θύματος» δήλωσε η συνήγορος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Άννυ Παπαρρούσου, σύμφωνα με το Orange Press.

Βίντεο με άγριο ξύλο σε κλαμπ: «Όλο το μαγαζί γέμισε αίματα» – Αντάλλαξαν μπουνιές και πέταξαν μπουκάλια

ksilo xalkidiki

Βίντεο με άγριο ξύλο σε κλαμπ: «Όλο το μαγαζί γέμισε αίματα» – Αντάλλαξαν μπουνιές και πέταξαν μπουκάλια

«Όλο το μαγαζί γέμισε αίματα», γράφει σε ανάρτησή της γυναίκα που δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο…

Το γεύμα του Χάρη Δούκα με Χατζηνικολάου και Πρωτόπαπα που συζητήθηκε – Ο ρόλος του τελευταίου 

γεύμα

Το γεύμα του Χάρη Δούκα με Χατζηνικολάου και Πρωτόπαπα που συζητήθηκε – Ο ρόλος του τελευταίου 

Πολλοί απόρησαν τι «δουλειά είχε» ο Χρήστος Πρωτόπαππας στο ίδιο τραπέζι με τον Δούκα και…