Ζάεφ: Oι δύο πλευρές έχουν μια ειλικρινή, ρεαλιστική πρόθεση να λύσουν το πρόβλημα

Κρίσιμη χαρακτηρίζει ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ την συνάντηση που θα έχουν την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και Νικολα Ντιμιτρόφ με τον Μάθιου Νίμιτς, για το θέμα του ονόματος, αναφέρει η σκοπιανή ιστοσελίδα META.

5aee9c641dc524a41b8b458f

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Δοϊράνη, και αναφερόμενος στα αποτελέσματα της συνάντησης στη Θεσσαλονίκη, είπε οτι εχει σημειωθεί πρόοδος όσον αφορά την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας. “Έχει σημειωθεί πρόοδος στον τομέα της δημιουργικότητας στην εξεύρεση λύσεων, είπε τονίζοντας ότι το σημαντικό είναι να εξασφαλιστεί η αξιοπρέπεια και η ταυτότητα. “Φυσικά, αυτές είναι μόνο ιδέες στο τραπέζι που συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε” πρόσθεσε ο Ζάεφ.

Η συνάντηση της επόμενης εβδομάδας θα δείξει που βρισκόμαστε, πρόσθεσε. Ο στόχος είναι όταν έχουμε φτάσει στο τέλος και να υπάρξει λύση που θα ανοίξει τις πύλες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, είπε ο Ζάεφ, και καμία από τις δύο πλευρές να μην νοιώθει ταπεινωμένη. Είμαι βέβαιος, οτι βρισκόμαστε σε ένα σημείο, και οι δύο πλευρές έχουν μια ειλικρινή, ρεαλιστική πρόθεση να λύσουν το πρόβλημα, κατέληξε ο Ζάεφ.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…