Συναγερμός έχει σημάνει στις ακτές της Σρι Λάνκα, καθώς σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται πηγές του ναυτικού και του υπουργείου Άμυνας της χώρας, την Τετάρτη (04/03) ένα πολεμικό πλοίο του Ιράν δέχθηκε επίθεση από υποβρύχιο, αφήνοντας πίσω αγνοούμενους και τραυματίες.
Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 101 άτομα που αγνοούνται και 78 τα οποία έχουν τραυματιστεί, από το πλήγμα στη φρεγάτα IRIS Dena.
Μάλιστα λίγο νωρίτερα οι τοπικές Αρχές μιλούσαν για διάσωση 32 «βαριά τραυματισμένων» ναυτικών που επέβαιναν στην ιρανική φρεγάτα, περίπου 40 χιλιόμετρα νότια του νησιού, ενώ ο υπουργός Άμυνας επισήμανε πως το πλοίο έχει βυθιστεί.
Η φρεγάτα με 180 μέλη πληρώματος είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου τα ξημερώματα.
Διαβάστε επίσης:
Δεν προσγειώθηκε και επιστρέφει στην Αθήνα πτήση προς Λάρνακα – Έκλεισε ο εναέριος χώρος
Το Ιράν έχει «εξουδετερώσει» την πρώτη αντιπυραυλική γραμμή άμυνας των ΗΠΑ
Ιωάννινα: Νεκρός 20χρονος φοιτητής μέσα στην Πανεπιστημιούπολη
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια