Υπόθεση Τ.Τ.: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Βαρότσης

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του ο  πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηριου Μάριος…

tt 1

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του ο  πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηριου Μάριος Βαρότσης.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 300.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα. Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες δηλώνοντας ότι τα δάνεια του ΤΤ έχουν δοθεί νομότυπα, ο Μ. Βαρότσης που άνοιξε την Δευτέρα τον κύκλο των καταθέσεων για την υπόθεση των επισφαλών δανείων.

Ο Μ. Βαρότσης κατέθεσε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα χαρακτηρίζοντας ως υπερβολική την απόφαση των αρχών να εκδώσουν ένταλμα σε βάρος του αφού όπως λέει δεν είναι ύποπτος φυγής καθώς εργάζεται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Το πρώην στέλεχος του Ταχυδρομικά Ταμιευτηρίου απολογήθηκε για τις κατηγορίες της απιστίας και της συνέργειας σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Την ίδια ώρα ο βασικός «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης, Φιλιππίδης, παραμένει ακόμη κρατούμενος σε φυλακές της Κωνσταντινούπολης, μετά τη σύλληψή του σε ξενοδοχείο που ακολούθησε την έκδοση διεθνούς εντάλματος.  

Την Τρίτη ο ανακριτής θα έχει στα χέρια του και την απολογία του κατηγορούμενου επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος νοσηλεύεται από την περασμένη Παρασκευή σε ιατρικό κέντρο της Αθήνας.