Υπόθεση trafficking Κολωνού: Σε απεργία πείνας η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης ξεκίνησε απεργία πείνας μετά την απόρριψη της προσφυγής της για αποφυλάκιση.

kolonos magazi

Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, θύμα βιασμού και ματρωπείας, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, αφορμή για την απόφαση της μητέρας, που παραμένει προφυλακισμένη, στάθηκε η απόρριψη της προσφυγής της για αποφυλάκιση.

Μίλησα με την ίδια χθες. Μου το ανακοίνωσε κι εμένα, δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό το θέμα” σχολίασε ο κ. Λύτρας για την απεργία πείνας.

«Κατά πλειοψηφία απερρίφθη η προσφυγή της. Υπήρχε μια δικαστής εξαιρετική, η οποία πραγματικά σε 40 σελίδες προσέφερε στο συγκεκριμένο βούλευμα για ποιους λόγους πρέπει να αφεθεί ελεύθερη η μητέρα. Οι άλλοι δύο δικαστές είχαν διαφορετική άποψη και δυστυχώς θα παραμείνει στην φυλακή. Εμείς βέβαια, με το που παρέλθει η νόμιμη προθεσμία θα υποβάλουμε εκ νέου αίτημα αποφυλάκισης. Νομίζω ότι το θέμα με την μητέρα δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να σταθεί σε οποιοδήποτε δικαστήριο», εξήγησε ο κ. Λύτρας σε δηλώσεις του.

Όπως είπε ο δικηγόρος της, η οικογένεια είναι σε τραγική κατάσταση και στα παιδιά λείπει η μητέρα τους. «Τα ίδια τα παιδιά, λένε, και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι η μητέρα δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Η 12χρονη έχει καταθέσει το ίδιο, κατ’ επανάληψη και βλέπουμε τις δικαστικές αρχές να πιστεύουν τη 12χρονη α λα καρτ, δηλαδή σε κάποιες περιπτώσεις δέχονται ακριβώς αυτά που λέει, στην περίπτωση της μητέρας, είδαμε ότι δεν δέχονται ακριβώς αυτά που λέει», σημείωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ.