Υπόθεση trafficking Ηλιούπολη: Απαλλακτική για όλους τους κατηγορούμενους η πρόταση του Εισαγγελέα

«Χρειαζόμασταν πλήρεις αποδείξεις και δεν τις είχαμε. Οι άνθρωποι δεν καταδικάζονται με ιδεοληψίες»

4820197

Απαλλακτική για όλους τους κατηγορούμενους ήταν η πρόταση του εισαγγελέα στην πολύκροτη δίκη της υπόθεσης trafficking στην Ηλιούπολη, αφού κατά τη γνώμη του, η καταγγέλλουσα μπορούσε να πάρει άλλο δρόμο στη ζωή της.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, οι κατηγορίες για μαστροπεία και βιασμό δεν αποδείχτηκαν σε καμία περίπτωση, ούτε για τον αστυνομικό ούτε για τον πατέρα της και πως το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων δεν θεμελιώνεται.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώθηκε από την έδρα “Χρειαζόμασταν πλήρεις αποδείξεις και δεν τις είχαμε. Οι άνθρωποι δεν καταδικάζονται με ιδεοληψίες“.

Όπως αναφέρει το news247, ο αστυνομικός προτάθηκε ως ένοχος μόνο για ενδοοικογενειακή βία, ο πατέρας μόνο για κατοχή μεταλλικής ράβδου, ενώ για τις κύριες κατηγορίες η πρόταση του εισαγγελέα ήταν απαλλακτική για αμφότερους τους κατηγορούμενους.

Screenshot 2022 12 21 144841

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες της νεαρής κοπέλας, ο 39χρονος αστυνομικός την είχε αιχμαλωτίσει στο διαμέρισμά του και την εξέδιδε, ενώ και ο πατέρας της κοπέλας τη βίαζε επί σειρά ετών όταν ήταν ανήλικη.

Διαβάστε στο παρακάτω thread του TheCase, αποσπάσματα από τα όσα είπε στην πρότασή του ο εισαγγελέας της έδρας.