Newsroom

Newsroom

Υπόθεση Σεμέδο – Σοκάρει η περιγραφή της 17χρονης: «Μου έδωσε ένα αρκουδάκι της κόρης του, κλείδωσε την πόρτα κι έκανε το ίδιο πράγμα»

Μέρος της κατάθεσης που φέρεται να έδωσε η 17χρονη στην Αστυνομία για την υπόθεση Σεμέδο μετέδωσε το Star.

5363850 1

Σοκ προκαλούν τα όσα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς η 17χρονη που κατήγγειλε τον Ρούμπεν Σεμέδο και έναν 40χρονο καλλιτεχνικό μάνατζερ για βιασμό.

Το STAR φέρνει μέρος της κατάθεσης της 17χρονης στην Αστυνομία για την υπόθεση: «Πήγαμε σπίτι επειδή είχα πει, δεν ήμουν καλά και πήγα για ύπνο. Ήρθε ο Τζ. και άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα ‘’όχι, όχι, όχι’’ και με βίασε κανονικά και εγώ συνέχισα να του λέω ‘’όχι, όχι άσε με”. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο Σεμέδο την πόρτα και μας είδε και την ξανά έκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο ‘’σας είδα και το ήθελες’’ και του κάνω όχι”», φέρεται να είπε η ανήλικη στις αρχές, σύμφωνα με το STAR.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει για την καταγγελία της 17χρονης: «Θυμάμαι ο Σεμέδο να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του που είχε ένα μεγάλο. Μου λέει ‘’πέσε κοιμήσου με αυτό, πάρ’ το αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι’’ και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα. Κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η Α. ήταν απέξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο πως δεν θέλω. Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι όπως μπορούσα, έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκα και κάθισαν στο μπαλκόνι και η Α. πήγε μέσα με τον Σεμέδο».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…