Υπόθεση Σεμέδο: «Ουδέποτε αμφιβάλλαμε για την αθωότητά του»

Την επιστροφή του Ρούμπεν Σεμέδο στις προπονήσεις του Ολυμπιακού προανήγγειλε ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στη ΝOVA.

5352050 3

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αυτό θα συμβεί με προϋπόθεση πως ο ποδοσφαιριστής θα «υπερασπιστεί την εικόνα του Ολυμπιακού» και θα λειτουργεί ως επαγγελματίας.

Σημείωσε ότι ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για την αθωότητα του. «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και περιμένουμε να ακούσουμε τις αποφάσεις και τις απαντήσεις για το θέμα του» Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το απόγευμα της Παρασκευής ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, τόνισε πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον περιμένουν να επιστρέψει στις προπονήσεις και ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα αμφιβολίας για την αθωότητά του.

«O Σεμέδο θα γυρίσει στις προπονήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τον περιμένουμε πάρα πολύ σύντομα. Φυσικά είμαστε έτοιμοι να τον υποδεχθούμε τον περιμένουμε και θα τον βοηθήσουμε να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα στην ομάδα. Βεβαίως, πρέπει να προσπαθήσει να βοηθήσει τον εαυτό του και σαν επαγγελματίας να ενσωματωθεί στην ομάδα, γιατί έχει να υπερασπιστεί την εικόνα του Ολυμπιακού.

Σαν παίκτης είναι πάρα πολύ χρήσιμος και εξαιρετικός για εμάς μέσα στα αποδυτήρια. Πάρα πολύ σημαντικός. Είναι ένας παίκτης που περιμένουμε να επιστρέψει, ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για την αθωότητα του. Φυσικά έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και περιμένουμε να ακούσουμε τις αποφάσεις και τις απαντήσεις για το θέμα του. Τον περιμένουμε και θα τον βοηθήσουμε να ενσωματωθεί, μόλις τελειώσουν όλες οι εκκρεμότητες».

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…