Υπόθεση Noor1: Δικαίωση Καμμένου – Καταδικάστηκαν τα ΜΜΕ του Μαρινάκη για συκοφαντικό άρθρο του Άδωνι

Κρίθηκε ως συκοφαντικό το άρθρο του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος καλείται να ζητήσει συγγνώμη από την Εισαγγελέα Εφετών, Ειρήνη Τζίβα.

Αποζημίωση ύψους 15.00 ευρώ θα λάβει ο Πάνος Καμμένος από τα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ παράλληλα κρίθηκε ως συκοφαντικό το άρθρο του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος καλείται να ζητήσει συγγνώμη από την Εισαγγελέα Εφετών, Ειρήνη Τζίβα.

Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την ανάρτηση του συνήγορου του πρώην υπουργού, Γιάννης Απατσίδη, η αποζημίωση αφορά στον ισχυρισμό ότι ο Πάνος Καμμένος δήθεν γνώριζε και έκανε από κοινού ταξίδι με την Εισαγγελέα Εφετών που άσκησε τις διώξεις για την υπόθεση του Noor1,  Ειρήνη Τζίβα.

Επιπλέον, μέσα από την ανάρτηση γίνεται γνωστό ότι κρίθηκε ως συκοφαντικό το άρθρο του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος καλείται να ζητήσει συγγνώμη από την Εισαγγελέα Εφετών, Ειρήνη Τζίβα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Απατσίδη:

«Εξεδόθη απόφαση με την οποία επιδικάζονται στον εντολέα μου σε αυτή τη δίκη Παναγιώτη Καμμένο 15.000 ευρώ, σε βάρος των ΜΜΕ του Ευάγγελου Μαρινάκη, για συκοφαντική δυσφήμηση, λόγω του ψευδούς ισχυρισμού ότι δήθεν γνώριζε και έκανε από κοινού ταξίδι με την Εισαγγελέα Εφετών που άσκησε τις γενναίες διώξεις για την υπόθεση του Noor1, κ. Ειρήνη Τζίβα.

Κρίθηκε ως συκοφαντικό το άρθρο του Υπουργού της ΝΔ, κυρίου Αδ. Γεωργιάδη, ο οποίος πρέπει άμεσα κατά τη γνώμη μου να ζητήσει συγνώμη από την κυρία Ειρήνη Τζίβα, την οποία εξίσου συκοφάντησε, στοχοποίησαν δε ανελέητα κάποια στελέχη της ΝΔ και κάποιοι επίορκοι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί».

Χανιά: Πολυετή σεξουαλική και σωματική κακοποίηση από τον σύζυγό της καταγγέλλει 36χρονη

Χανιά: Πολυετή σεξουαλική και σωματική κακοποίηση από τον σύζυγό της καταγγέλλει 36χρονη

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 36χρονη στο Αστυνομικό Τμήμα την Κυριακή 14 Αυγούστου, ο 38χρονος…