Υπόθεση Μπεκατώρου: Το Ίδρυμα Νιάρχος «παγώνει» χορηγία στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις όσο αφορά την υπόθεση Μπεκατώρου. Το ίδρυμα “Νιάρχος” διακόπτει τη δωρεά προς την Ομοσπονδία Ιστιοπλοίας. Ανακοίνωση-καταπέλτης

NewsRoom 17/01/2021 | 15:40

Με ανακοίνωσή του και με αφορμή την στάση της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας απέναντι στις σοβαρές καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, το ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη δωρεά  καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δίνει προτεραιότητα στο ήθος και τον χαρακτήρα των δωρεοδόχων του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Ίδρυμα Σ,Νιάρχος (ΙΣΝ) με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ), εκφράζει την έκπληξη και τη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση και τις δηλώσεις της Ομοσπονδίας, σχετικά με τη σοβαρότατη καταγγελία της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου, αναστέλλοντας την τρέχουσα δωρεά για την υποστήριξη του προγράμματος εκμάθησης ιστιοπλοΐας σε ΑΜΕΑ. Με το «πάγωμα» της δωρεάς το ΙΣΝ δεν έχει στόχο να πλήξει τους άμεσα ωφελούμενους που είναι οι αθλητές ΑΜΕΑ και οι ιστιοπλοϊκοί σύλλογοι που τους υποστηρίζουν αλλά να προστατεύσει και αυτούς, καθώς και τους εργαζόμενους της Ομοσπονδίας.