Η Τζούλια Βέντελ, από την Πολωνία, σε λογαριασμό που δημιούργησε στο Instagram ως @iammadeleinemcann, ισχυρίζεται πως υπάρχουν πολλές και βάσιμες πιθανότητες να είναι αυτή το 3χρονο κοριτσάκι που εξαφανίστηκε το 2007 από το θέρετρο Αλγκάβε στην Πορτογαλία.

 

Επίσης, η 21χρονη παρουσιάζει πολλά στοιχεία τα οποία την κάνουν να είναι σχεδόν σίγουρη ότι είναι η Μαντλίν – όπως διάφορα περίεργα γεγονότα στη ζωή της, κάτι που άκουσε τυχαία από τη γιαγιά της πριν λίγοςυ μήνες, ανακρίβειες στις αφηγήσεις συγγενών και ακόμα ότι έχει μια φακίδα στο πόδι της και μια κηλίδα στο μάτι της στα ίδια σημεία με τη Μαντλίν.

Σύμφωνα την αστυνομία της Γερμανίας, η μικρή Μαντλίν δολοφονήθηκε από τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης Κρίστιαν Μπρύκνερ, ο οποίος είναι φυλακισμένος – ωστόσο, παρά τις εκτεταμένες έρευνες , το πτώμα του κοριτσιού δεν βρέθηκε ποτέ αφήνοντας πάντα το παράθυρο της ελπίδας ανοιχτό για τους γονείς της.

Η κοπέλα επικοινώνησε με την οικογένεια και -μπροστά και στην παραμικρή πιθανότητα να βρήκαν το παιδί τους, – οι γονείς της Μαντλίν ζήτησαν να γίνει Τεστ DNA, το οποίο και δέχθηκε η Τζούλια Βέντελ, καθώς φαίνεται πεπεισμένη ότι αυτή είναι η μικρή Μαντλίν.

Πηγή κοντά στους γονείς είπε στην Daily Star Sunday: «Η οικογένεια δεν ρισκάρει, είναι πρόθυμη να εξετάσει παρόμοιες αναφορές. Το κορίτσι μοιάζει πράγματι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό. Αν αυτό που λέει είναι αλήθεια, η πιθανότητα να είναι αυτή είναι μεγάλη».