Newsroom

Newsroom

Υπόθεση Γιακουμάκη: Tην ενοχή των 8 κατηγορουμένων πρότεινε η εισαγγελέας

Την ίδια ποινή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα ζήτηση η εισαγγελέας

Γιακουμακης

Συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη 6 Ιουλίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων η δίκη των κατηγορουμένων σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με την εισαγγελέα της έδρας να προτείνει την ενοχή των κατηγορούμενων, δηλαδή την ίδια ποινή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ η Πρόεδρος του δικαστηρίου, εξετάζοντας τη μάρτυρα η οποία ήταν καθηγήτρια στη Γαλακτοκομική Σχολή, σημείωσε ότι δεν ήταν απόλυτα υπεύθυνη η στάση της, κάνοντας αναφορά στα όσα συνέβησαν το 2015.

«Προλαμβάνουμε αυτές τις καταστάσεις ώστε να μην συμβεί κάτι χειρότερο. Έπρεπε να ήσασταν πιο αυστηρή», τόνισε η πρόεδρος απευθυνόμενη στην καθηγήτρια Παπαπέτρου, η οποία είχε δηλώσει νωρίτερα ότι στη μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη είχε αναφερθεί μόνο σε ένα από τα «καψώνια» που είχε υποστεί ο αδικοχαμένος φοιτητής.

Καταπέλτης κατά της μάρτυρος ήταν και η Εισαγγελέας έδρας, υπογραμμίζοντας πως της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι είδε γρατσουνιές στην άκρη των δακτύλων του Γιακουμάκη, ενώ γνώριζε ότι δεν έκανε αγροτικές δουλειές.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…