Newsroom

Newsroom

Υπόθεση Γιακουμάκη: "Δίναμε συχνά σφαλιάρες στο κοπέλι"

Χοντράδες του χειρίστου είδους έκαναν στον Βαγγέλη Γιακουμάκη σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ένας από την παρέα που βασάνιζε τον 20χρονο στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» Φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Δίναμε συχνά σφαλιάρες στο κοπέλι, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα για εμάς. Έτσι κάνουμε εμείς στον τόπο μας. Δίνουμε σφαλιάρες στο πρόσωπο για να γελάσουμε. Ο Βαγγέλης κάποιες φορές γελούσε».

1 607

Χοντράδες του χειρίστου είδους έκαναν στον Βαγγέλη Γιακουμάκη σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ένας από την παρέα που βασάνιζε τον 20χρονο στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»
Φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Δίναμε συχνά σφαλιάρες στο κοπέλι, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα για εμάς. Έτσι κάνουμε εμείς στον τόπο μας. Δίνουμε σφαλιάρες στο πρόσωπο για να γελάσουμε. Ο Βαγγέλης κάποιες φορές γελούσε».

Σύμφωνα με την εφημερίδα δεν είναι ο μόνος που ομολόγησε στην Ασφάλεια Ιωαννίνων τους τραμπουκισμούς σε βάρος του αδικοχαμένου Βαγγέλη.
Σαν να μην έφταναν αυτά τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες που απειλούσαν ότι θα δημοσιοποιήσουν. Το υλικό αυτό είναι στην κατοχή της Αστυνομίας και θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία
Ο φερόμενος ως «αρχηγός» των Κρητικών συνήθιζε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπο την επήρεια μέθης να δημιουργεί προβλήματα όπως φασαρίες σε μαγαζιά της περιοχής, φθορές στον περίβολο της Σχολής και στις υποδομές της
Τα περιστατικά αυτά ήταν σε γνώση της διεύθυνσης της σχολής, που όταν κάποια στιγμή αποφάσισε να αποβάλει από την Εστία τον φοιτητή δέχθηκε τηλεφώνημα από βουλευτή της Κρήτης για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης. Το αποτέλεσμα ήταν να μην αποβληθεί από την Εστία και να πέσει στα μαλακά.
Από την έρευνα της αστυνομίας βρέθηκαν στα δωμάτια των σπουδαστών αυτής της παρέας μαχαίρια και σουγιάδες που σύμφωνα με τα λεγόμενά τους ήταν διακοσμητικοί.
Πηγές της αστυνομίας αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο μετά την ολοκλήρωση της έρευνας να ασκηθούν διώξεις σε βάρος τους.

Εν τω μεταξύ όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός σπουδαστές ζητούν να πάψουν τα “Λαϊκά δικαστήρια”

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…