ΣΓ

Σπύρος Γκουτζάνης

Υπόθεση Φουρθιώτη: Κραδασμοί στη ΝΔ – «Πώς κρατάει ο ατζέντης το Μαξίμου;», ρωτάνε οι βουλευτές

Ποιους κρατάει ο κ. Φουρθιώτης και απολαμβάνει τέτοιας προστασίας ώστε να απειλεί τον πρώην υπουργό Εργασίας ότι «έχει τελειώσει» επειδή του έκοψε, ως όφειλε, χρηματοδοτήσεις που δεν εδικαιούτο”; αναρωτιούνται μέχρι και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. 

Βρουτσης

Έντονους κραδασμούς προκαλεί στο εσωτερικό της ΝΔ η υπόθεση Φουρθιώτη με το ερώτημα να πλανιέται: «είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο ως ατζέντης της Τζούλιας Αλεξανδράτου και ως ατζέντης μοντέλων (σύμφωνα με δικές του δηλώσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο), να απολαμβάνει ισχυρής αστυνομικής αλλά και ευρύτερης πολιτικής προστασίας και να αποσπά χρηματοδοτήσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τα πρόγραμμα που προορίζονται για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης;».

Η επιβεβαίωση του πρώην υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, ότι δέχθηκε απειλές από τον κ. Μένιο Φουρθιώτη μέσα στο γραφείο του, μεταφέρει την πολιτική ευθύνη στο επιτελείο του πρωθυπουργού. Τα τηλέφωνα μεταξύ βουλευτών και στελεχών της ΝΔ έχουν ανάψει από το πρωί της Κυριακής που διαβάσανε το Documento: “ποιους κρατάει ο κ. Φουρθιώτης και απολαμβάνει τέτοιας προστασίας ώστε να απειλεί τον πρώην υπουργό Εργασίας ότι «έχει τελειώσει» επειδή του έκοψε, ως όφειλε, χρηματοδοτήσεις που δεν εδικαιούτο”;

Στο Μέγαρο Μαξίμου αναζητούν τρόπο επικοινωνιακής αντιμετώπισης του ζητήματος που προέκυψε μετά τις αποκαλύψεις του “Documento”. Κατά την συνήθη αναποτελεσματική τακτική τους τρέχουν πίσω από τα γεγονότα. Επαφίενται στα αγαπημένα τους Μέσα Ενημέρωσης που για μία ακόμη φορά έχουν θάψει το θέμα. Η αιδήμων σιωπή που τηρεί το επιτελικό κέντρο επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ και τις σχετικές καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως και του Μέρα 25. Το σαμαρικό σύστημα έχασε έναν υπουργό του, τον Γιάννη Βρούτση.

Η αποκάλυψη του Documento ότι ο κ. Φουρθιώτης εισέβαλε στο υπουργείο Εργασίας συνοδευόμενος από τους μπράβους του (σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Documento και την επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ) και απειλούσε τον υπουργό ότι «θα τον τελειώσει», προκαλούν αλγεινές εντυπώσεις. Για τον μεν Αντώνη Σαμαρά το ερώτημα είναι: πώς μπορεί να γράφει άρθρα για το υπερήφανο 1821 και να αντιπαρέρχεται ότι ένας ατζέντης μοντέλων απειλεί υπουργούς προκειμένου να μην του στερήσουν την χρηματοδότηση που παρανόμως εισέπραττε; Για δε τον Κώστα Καραμανλή το ερώτημα είναι πώς ανέχεται να διασύρουν και να εξαργυρώνουν άνθρωποι του κοινού ποινικού δικαίου το πολιτικό κεφάλαιο του καραμανλισμού. Οι μόνοι που δεν διαμαρτύρονται είναι οι βουλευτές του συστήματος Μητσοτάκη, που ελπίζουν σε κυβερνητική θέση στον επόμενο ανασχηματισμό. Άλλωστε ένα από τα πουλέν του συστήματος το κ. Κώστας Μπογδάνος εμφανίζεται σε παλαιότερο βίντεο να ανταλλάσσει φιλοφρονήσεις με τον κ. Φουρθιώτη για το ποιος είναι καλύτερο τηλεπαρουσιαστής. Δείχνει τις πολιτικές αντιλήψεις και την αισθητική του συστήματος Μητσοτάκη.

Εκτός από την αστυνομική προστασία που αφαιρέθηκε μετά της αποκαλύψεις του Documento υπάρχει σοβαρό ζήτημα με την γενική γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Άννα Στρατινάκη η οποία ακόμη δεν έχει απαντήσει τι ποσά και με τι αιτιολογία εισέπραττε ο κ. Φουρθιώτης. Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κα Στρατινάκη, αποθεώνεται κάθε εβδομάδα από την εφημερίδα του κ. Φουρθιώτη».

Αναφέρει ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να σιωπά όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση μέσα στο υπουργικό γραφείο του, όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα Documento. Δεν μπορεί να σιωπά όταν ο πρώην υπουργός του καταγγέλλει ότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής προανήγγειλε την αποπομπή του από την κυβέρνηση και λίγες μέρες μετά αυτό συνέβη. Ο κ Μητσοτάκης και το Μέγαρο Μαξίμου πρέπει να απαντήσουν τι είναι αυτό που τους συνδέει με τον γνωστό «μάνατζερ».

ΥΣ. Αλήθεια, ανάμεσα σε αυτούς που εισέβαλαν σε γραφείο υπουργού ήταν και αστυνομικοί που είχε παραχωρήσει ο κ. Χρυσοχοΐδης στον κ. Φουρθιώτη;».

Πηγή: Documento
 

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…