Newsroom

Newsroom

Yπόθεση 12χρονης: Αυτοί είναι οι τέσσερις νέοι συλληφθέντες – Τα προφίλ τους

Από τους φερόμενους ως βιαστές 3 από τους 4 είχαν παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, ισχυριζόμενοι ότι είχαν απλώς επικοινωνήσει με το κορίτσι σε μια προσπάθεια να «θολώσουν» τα νερά και να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές.

ΕΚ - Κολωνος

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται πλέον και οι τέσσερις νέοι εμπλεκόμενοι της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, μετά τα εντάλματα σύλληψης που εκρεμούσαν έπειτα από την συμπληρωματική κατάθεση του παιδιού. Και οι τέσσερις – δύο την Πέμπτη και δύο την Παρασκευή συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ανηλίκων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Ο κύκλος των νέων συλλήψεων άνοιξε με τον 35χρονο Ι.Δ που δηλώνει εισοδηματίας και έκλεισε το απόγευμα της Παρασκευής με τη σύλληψη ενός 43χρονου ηλεκτρολόγου που εργάζεται σε πλοία.

Ποιος είναι ο 35χρονος

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ο 35χρονος Ι.Δ κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη τρεις φορές. Μάλιστα η κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3 laptop, tablet και 2 κινητά τηλέφωνα.

Ο 35χρονος πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια και θα απολογηθεί την Τρίτη.

Ο 39χρονος είναι πατέρας ενός παιδιού και λάτρης των όπλων

Κάτοικος Νέου Ηρακλείου, 39 ετών, χωρισμένος με ένα 9χρονο παιδί και υπάλληλος σε εταιρεία σεκιούριτι, είναι ο 39χρονος Σ.Α. φερόμενος ως βιαστής της 12χρονης από τον Κολωνό, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Ο 39χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στο Νέο Ηράκλειο και σε βάρος του εκκρεμούσε το ένα από τα τέσσερα εντάλματα τα οποία είχε εκδώσει η ανακρίτρια μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, μάλιστα, εντόπισαν και κατέσχεσαν από το σπίτι του ένα τάμπλετ, ενα φορητό υπολογιστή καθώς και ένα όπλο το οποίο ο 39χρονος κατέχει νόμιμα.

Στις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιδεικνύει το πολεμικό υλικό που διαθέτει, δηλώνοντας έτσι την αγάπη του για τα όπλα. Ο 39χρονος είναι λάτρης των μηχανών καθώς έχει στην κατοχή του μια μηχανή μεγάλου κυβισμού ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 39χρονος κατηγορείται πως ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τη συνάντησε και τη βίασε έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς βρίσκεται ανάμεσα στους άνδρες που είχαν πάει αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ το προηγούμενο διάστημα και είχαν καταθέσει ψευδώς πως συνομιλούσαν μέσω του Blindchat με την ανήλικη χωρίς να έχουν συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Και ο 39χρονος θα απολογηθεί στην ανακρίτρια την Τρίτη, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε.

Ο 55χρονος προπονητής

Ο 55χρονος άντρας που συνελήφθη την Παρασκευή είναι παντρεμένος με ένα παιδί ηλικίας 10 ετών και κατά πληροφορίες είναι υπεύθυνος προσωπικού σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Παράλληλα ο 55χρονος άνδρας μεταξύ άλλων είναι και προπονητής ακαδημιών, με διεθνείς επιτυχίες στο ενεργητικό του και ιδιαίτερα δημοφιλής στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Ο 55χρονος έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου ενώ πρόσφατα διηύθυνε ομάδα 6Χ6 Futsal σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Τσεχία.

Ο συλληφθείς βρίσκεται ανάμεσα στους άνδρες που το προηγούμενο διάστημα είχαν πάει αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ και είχαν καταθέσει ψευδώς πως συνομιλούσαν μόνο μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη χωρίς να έχουν συναντηθεί μαζί της

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος είχε παρουσιαστεί στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, είχε καταθέσει ενόρκως και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Ο συλληφθείς φέρεται να είχε γνωρίσει την ανήλικη μέσω του Blindchat, να συναντήθηκε μαζί της και να τη βίασε τουλάχιστον μια φορά έναντι αμοιβής.

Σημειώνεται πως το βράδυ της Παρασκευής ο 55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος σε πλοία

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθη και ο τέταρτος κατηγορούμενος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τέταρτος συλληφθείς είναι 43χρονος ηλεκτρολόγος που εργαζόταν σε πλοία, αλλά απολύθηκε από τη δουλειά του. Είναι άγαμος και φέρεται να έκλεισε ραντεβού και να ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες κρυβόταν στην Κόρινθο, όπου οι αρχές πραγματοποιούσαν έρευνες στην περιοχή για να τον συλλάβουν.

Ο 43χρονος σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις αρχές, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο «Ανηλίκων» της Ασφάλειας Αττικής και είχε πει ότι απλά συνομιλούσε με τη μικρή μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, χωρίς να έχει συναντηθεί. Όμως τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάλυση των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ και η αναγνώριση από το θύμα τον διέψευσαν και οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος.

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

οπαδικη βια 1

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…