Newsroom

Newsroom

Υποστολή σημαίας στη Ρόμα: Τέλος καριέρας για Τότι

Τέλος εποχής στη Ρόμα, καθώς ανακοινώθηκε από επίσημα χείλη ότι αυτή είναι η τελευταία αγωνιστική σεζόν του Φραντσέσκο Τότι. Πρόκειται για τη σημαία της ομάδας που υπηρέτησε τους «τζιαλορόσι» για σχεδόν 30 χρόνια.

57163aa51dc524fd5e8b45f2

Την είδηση της αποχώρησης του εμβληματικού αρχηγού της Ρόμα από την ενεργό δράση γνωστοποίησε ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μόντσι. 

«Ήδη γνώριζα όταν ανέλαβα ότι υπήρχε συμφωνία με τη διοίκηση ότι αυτή θα ήταν η τελευταία του χρονιά ως παίκτης και μετά θα αναλάμβανε διοικητικό πόστο. Ο Φραντσέσκο είναι η Ρόμα, θέλω να είναι όσο πιο κοντά στην ομάδα γίνεται και να μάθω έστω και 1% από όσα γνωρίζει» είπε χαρακτηριστικά ο Μόντσι. 

Το τελευταίο ματς του Τότι αναμένεται να είναι στις 28 Μαΐου απέναντι στην Τζένοα στο Ολίμπικο. Ο 40χρονος «καπιτάνο» ξεκίνησε στις ακαδημίες της Ρόμα από το 1989 και εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα το 1992. Κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ μετρώντας 783 συμμετοχές και 307 γκολ με τη φανέλα της.

Άξιο αναφοράς ότι φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας 58 φορές με 9 γκολ, αποτελώντας βασικό στέλεχος των «ατζούρι» όταν κατέκτησαν το Μουντιάλ το 2006.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…