Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Πύρρος Δήμας; Η κοινή εμφάνιση με Μητσοτάκη

Από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ του Μητσοτάκη ο ολυμπιονίκης;

Ο Πύρρος Δήμας εγκαταλείπει τον χώρο του κέντρου και το ΠΑΣΟΚ και μεταπηδά στη σκληρή δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο ολυμπιονίκης που παλαιοτέρα έχει διατελέσει και βουλευτής Επικρατείας με το ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως έχει δώσει τα χέρια με τον πρωθυπουργό και θα δώσει τη μάχη στις εθνικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost οι δύο άνδρες συμφώνησαν να πορευτούν μαζί στις εκλογές της 21ης Μαΐου με τον Πύρρο Δήμα να κατεβαίνει υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Επικρατείας.

Η κοινή εμφάνιση 

Το τελευταίο διάστημα τα σενάρια για επιστροφή του Πύρρου Δήμα στην πολιτική – υπήρξε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- είχαν φουντώσει μετά την κοινή εμφάνιση με τον πρωθυπουργό στα χωριά της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία.

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα. Δεν θα το έχανα με τίποτα. Είναι ιστορική μέρα για τη Χειμάρρα και για όλους εμάς τους Χειμαρριώτες. Ευχαριστούμε Πρωθυπουργέ για την επίσκεψη. Δεν θα το έχανα με τίποτα, θα ερχόμουν από την άλλη άκρη του κόσμου. Σας ευχαριστούμε πολύ», είχε δηλώσει τότε ο Πύρρος Δήμας δείχνοντας το καλό κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.