Newsroom

Newsroom

Υποψήφια περιφερειάρχης Β. Αιγαίου η δημοσιογράφος Αγλαΐα Κυρίτση

Η Αγλαΐα Κυρίτση έχει συνδεθεί με τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, παρουσιάζοντας μέχρι σήμερα το δελτίο ειδήσεών τους, ενώ…

kiritsi

Η Αγλαΐα Κυρίτση έχει συνδεθεί με τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, παρουσιάζοντας μέχρι σήμερα το δελτίο ειδήσεών τους, ενώ «ρίχνεται» στη μάχη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μετά από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δημοσιογράφος μιλώντας για την απόφασή της στην Εφημερίδα των Συντακτών αναφέρει ότι ήταν έκπληξη η πρόταση που δέχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί ότι δέχτηκε: «γιατί οι αγώνες μας πίστευα και πιστεύω ότι πρέπει να ναι μετωπικοί. Εχω τη γνώμη, ιδίως μετά τα όσα βιώνουμε τα τελευταία, χρόνια με τις κυβερνήσεις τού ‘ναι σε όλα’ και της νέας υποτέλειας στην Ε.Ε. και την τρόικα, τις αντιλαϊκές πολιτικές και την αποδόμηση ακόμη και της πιο μικρής κατάκτησης των εργαζομένων, ότι τα πράγματα πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρα.

Κι ακόμη περισσότερο για όσα μάθαμε από τους δικούς μας, όπως τα βιώσαμε και οι ίδιοι από παιδιά στην οικογένειά μας, στα πέτρινα χρόνια της καταδίωξης των κομμουνιστών και κάθε δημοκράτη ή πατριώτη, πως είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα καθενός μας να στέκεται, με ελεύθερη σκέψη και προσωπικότητα πλάι σε ό,τι του δίδαξαν οι κοινοί και λεβέντικοι αγώνες για τη δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία και τον σοσιαλισμό, «το δίκιο και τη λευτεριά» όπως λένε και τα τραγούδια μας».

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…