Newsroom

Newsroom

Υποψήφιος για την ηγεσία νέου κόμματος του κεντροαριστερού χώρου ο Θεοχαρόπουλος

Την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα το φθινόπωρο για την ηγεσία του ενιαίου φορέα στο χώρο της κεντροαριστεράς, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

5769a6811dc524ca578b467c

Ανάλογη πρόθεση έχουν ήδη εκφράσει, η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι «στον βαθμό που δρομολογηθούν οι διεργασίες του ενιαίου σχήματος της Κεντροαριστεράς, ναι θα είμαι υποψήφιος στη διαδικασία αυτή, από τη βάση για να προχωρήσουμε μπροστά με ενότητα και ανανέωση».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξήγησε επίσης ότι στόχος όλων πρέπει να είναι «ο ενιαίος προοδευτικός σοσιαλδημοκρατικός φορέας που θα ενώσει τις δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας, του μεταρρυθμιστικού κέντρου και της ανανεωτικής Αριστεράς».

«Χρειάζεται ανανέωση ιδεών, πολιτικών πρακτικών και προσώπων. Ανανέωση χωρίς να κοιτάμε συνεχώς προς τα πίσω με τάση συνεχούς αυτοεπιβεβαίωσης. Για να υπάρξει η κεντροαριστερά ως ενιαίος φορέας στην κοινωνία, απαιτείται να μιλήσουμε με καθαρές κουβέντες για το πώς θέλουμε την χώρα μας το επόμενο χρονικό διάστημα», είπε, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκφράσει αυτήν την προοπτική.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…