Newsroom

Newsroom

Υποψήφια για τον τίτλο της κορυφαίας του 2017 η Στεφανίδη – Δείτε πώς μπορείτε να την ψηφίσετε

Στη λίστα με τις δέκα υποψήφιες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας του κόσμου για το 2017, συμπεριλήφθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την IAAF.

57d322d41dc524174e8b4bf3

Η Ελληνίδα «χρυσή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ θα διεκδικήσει το σπουδαίο βραβείο μαζί με τις Αλμάζ Αγιάνα (Αιθιοπία), Μαρία Λασιτσκένε (Ρωσία), Χέλεν Ομπίρι (Κένυα), Σάλι Πίρσον (Αυστραλία), Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία), Μπρίτνεϊ Ριζ (ΗΠΑ), Κάστερ Σεμένια (Νότια Αφρική), Ναφισάτου Τιάμ (Βέλγιο) και Ανίτα Βλόνταρτσικ (Πολωνία).

Η αντίστοιχη δεκάδα υποψηφίων στους άνδρες, που δεν περιλαμβάνει τον Γιουσέιν Μπολτ, απαρτίζεται από τους Μουτάζ Εσά Μπαρσίμ (Κατάρ), Πάβελ Φάιντεκ (Πολωνία), Μο Φάρα (Μεγάλη Βρετανία), Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ), Ελιτζάχ Μανανγκόι (Κένυα), Λούβο Μανιόνγκα (Νότια Αφρική), Ομάρ ΜακΛίοντ (Τζαμάικα), Κρίστιαν Τέιλορ (ΗΠΑ), Γουέιντ Φαν Νίεκερκ (Νότια Αφρική) και Γιοχάνες Φέτερ (Γερμανία).

Μια ομάδα ειδικών επί του στίβου, από όλο τον κόσμο, επέλεξε τους υποψήφιους και η ψηφοφορία ξεκινά αυτή την εβδομάδα. 

Το αποτέλεσμα θα κριθεί από τρεις παράλληλες ψηφοφορίες. Τα μέλη του συμβουλίου της IAAF θα ψηφίσουν μέσω mail (50% του αποτελέσματος) όπως και η «οικογένεια» της διεθνούς ομοσπονδίας στίβου (25%), ενώ το υπολειπόμενο 25% θα διαμορφωθεί από την άποψη του κοινού.

Ο κόσμος μπορεί να ψηφίσει κάνοντας like ή favourite, στην ανάρτηση που θα κάνει η IAAF στους λογαριασμούς της σε Facebook και Twitter αντίστοιχα, επιλέγοντας τον υποψήφιο που προτιμά. Οι σχετικές αναρτήσεις θα γίνουν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Ακολούθως θα ανακοινωθούν οι τρεις με τις περισσότερες ψήφους σε κάθε κατηγορία, ενώ η τελική ανακοίνωση των νικητών θα γίνει σε ειδική τελετή στο Μονακό, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…