Newsroom

Newsroom

Υπόθεση Μπεν Νίνταμ: Καταπλακώθηκε από εκσκαφέα στην Κω;

Βρετανοί ερευνητές ενημέρωσαν την μητέρα του μικρού Μπεν Νίνταμ, που εξαφανίστηκε σε ηλικία 21 μηνών το 1991 στην Κω, όπου βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του, πως ενδέχεται τον γιο της να συνέθλιψε κατά λάθος εκσκαφέας στο νησί.

57dc0e6a1dc524c21e8b4898

Η Κέρι Νίνταμ, η μητέρα του Μπεν, είπε στην εφημερίδα The Daily Mirror ότι φίλος ενός οδηγού εκσκαφέα στην Κω είπε στην αστυνομία ότι ίσως ο οδηγός ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο του γιου της.

«Αυτό που μου είπαν ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν να μου είχαν πει. Πιστεύουν ότι ο Μπεν μου θα μπορούσε να είναι πεθαμένος και θαμμένος. Δεν ψάχνουν πια για άτομο που αγνοείται. Πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό; Το μητρικό μου ένστικτο μου έλεγε πάντα ότι ήταν ζωντανός. Και εάν έκανα λάθος όλα αυτά τα χρόνια;» είπε η Κέρι Νίνταμ.

«Ξόδεψα όλα αυτά τα χρόνια ελπίζοντας απεγνωσμένα για ένα παραμυθένιο τέλος, να έρθει ο Μπεν από αυτή την πόρτα. Τώρα, η φρικτή πραγματικότητα είναι ότι θα μπορούσε να είναι πεθαμένος και θα μπορούσε να είναι πεθαμένος όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε η ίδια.

Αστυνομικοί του τμήματος του Νότιου Γιορκσάιρ επιβεβαίωσαν ότι σκοπεύουν να επιστρέψουν στην Κω, στο πλαίσιο ερευνών σε δύο τοποθεσίες μετά από νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…