Υπόνοιες Νικολόπουλου για συγγενική σχέση του αντιπροέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με μέτοχο της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

Υπόνοιες για συγγενική σχέση του αντιπροέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με μέτοχο της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ αφήνει ο Νίκος Νικολόπουλος στην Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε στον πρωθυπουργό, αιτούμενος τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στη Δικαιοσύνη.

NewsRoom 24/07/2017 | 14:05

«Ο αναφερόμενος στην ανακοίνωση της Ένωσης Αντιπρόεδρος έχει συγγενική σχέση με επιχειρηματία της επιχείρησης "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ", η οποία έτυχε σε αντίθεση με χιλιάδες άλλους πολίτες υποδειγματικής δικαστικής αντιμετώπισης και σωτηρίας;» ρωτά ο ανεξάρτητος βουλευτής, έχοντας συμπεριλάβει στην Επίκαιρη Ερώτηση το παρακάτω απόσπασμα της πρόσφατης ανακοίνωσης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων:

«Η ελληνική κοινωνία αντιλαμβάνεται τους τεράστιους κινδύνους που ελλοχεύουν από μια αδηφάγο εκτελεστική εξουσία, που επιθυμεί με τη χρήση κάθε μέσου να δρα ανεξέλεγκτη, τη στιγμή που η εμπιστοσύνη των πολιτών σ’ αυτήν ως θεσμού αγγίζει μετά βίας το 13% (το χαμηλότερο σε όλες τις Ευρωπαϊκές Χώρες)».

«Τέτοιες σκληρότατες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ θέσεις με επικίνδυνη για την δημοκρατική λειτουργία υιοθέτηση αμφίβολων σε επαλήθευση "σφυγμομετρήσεων" δεν χρησιμοποίησαν τα πολιτικά κόμματα ούτε στις πιο σκληρές αντιπαραθέσεις τους » σχολιάζει ο κ. Νικολόπουλος και παραθέτει τα εξής ερωτήματα προς τον Αλέξη Τσίπρα:

1.Η Κυβέρνησή σας έχει στο στόχαστρο τον θεσμό της Δικαιοσύνης κάτι φοβερό για την δημοκρατία ή την απόδοση ευθυνών σε παραβάτες δικαστικούς λειτουργούς, κάτι λυτρωτικό για την Δικαιοσύνη;

2. Ο αναφερόμενος στην ανακοίνωση της Ένωσης Αντιπρόεδρος έχει συγγενική σχέση με επιχειρηματία της επιχείρησης "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ", η οποία έτυχε σε αντίθεση με χιλιάδες άλλους πολίτες υποδειγματικής δικαστικής αντιμετώπισης και σωτηρίας;

To koutipandoras.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.