Υπόλογος ο Θεοδωρικάκος για την τραμπούκικη επίθεση κατά Στρατάκη

«Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προσωπικά υπόλογος για αυτά τα φαινόμενα βίας και οφείλει να λάβει άμεσα μέτρα για την αποτελεσματική προστασία των λειτουργών του Τύπου», επισημαίνουν, ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μάριος Κάτσης και η αναπληρώτρια τομεάρχης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Αναστασία Γκαρά.

5619909

Την άμεση κινητοποίηση των Αρχών για την εύρεση του δράστη που εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου του ραδιοσταθμού Στο Κόκκινου 105,5, Γιάννη Στρατάκη, ζητούν ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μάριος Κάτσης και η αναπληρώτρια τομεάρχης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Αναστασία Γκαρά.

«Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προσωπικά υπόλογος για αυτά τα φαινόμενα βίας και οφείλει να λάβει άμεσα μέτρα για την αποτελεσματική προστασία των λειτουργών του Τύπου», επισημαίνουν.

Όπως σημειώνουν οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης «η τραμπούκικη αυτή επίθεση με στόχο τον Γιάννη Στρατάκη βάλει ευθέως και εναντίον της ελεύθερης άποψης και του ελευθέρου δημοσιογραφικού λόγου. Δυστυχώς στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη και της 108ης θέσης στην κατάταξη για την Ελευθερία του Τύπου, η στοχοποίηση, οι εκφοβισμοί, οι προπηλακισμοί και οι επιθέσεις εναντίον εργαζομένων στα ΜΜΕ αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο».

Οι Μάριος Κάτσης καιΑναστασία Γκαρά αφού καταγγέλλουν απερίφραστα την επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου, εκφράζουν την πεποίθηση ότι τόσο ο Γιάννης Στρατάκης όσο και οι συνάδελφοί του Στο Κόκκινο 105,5 θα συνεχίσουν να μεταδίδουν με ακόμα μεγαλύτερο σθένος και αποφασιστικότητά την άποψή τους όσο κι αν αυτή φαίνεται να ενοχλεί κάποιους.

 

 

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

ανασχηματισμός

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

Όχι το μήνυμα των ευρωεκλογών κατάλαβε ο Μητσοτάκης, αλλά έκανε και ανασχηματισμό στο πόδι...